Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Γερμανία - Αργεντινή. Και τώρα οι δυο τους!




Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν εκατομμύρια φίλαθλοι τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ με φιναλίστ την Αργεντινή και τη Γερμανία (22:00, ΝΕΡΙΤ).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 74.738 θεατών «Maracana», του Ρίο Ντε Ζανέϊρο, με διαιτητή τον Ιταλό, Νίκολα Ριτσόλι.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό, χωρίς να ηττηθούν στην διοργάνωση.

Από τη μία τα «πάντσερ» του Γιόακιμ Λεβ, αφού σκόρπισαν την «οικοδέσποινα» Βραζιλία στον ημιτελικό με το εκκωφαντικό 7-1 γνωρίζουν ότι πλέον έχουν αποκτήσει τον τίτλο του φαβορί για την τελευταία… σάμπα του 2014 και διψούν για ακόμα μία νίκη, που θα τους χρίσει Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Παράλληλα, θα τους βάλει στο «Hall of Fame» των Παγκοσμίων Κυπέλλων, αφού θα γίνουν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο στην αμερικανική Ήπειρο.

Από την άλλη, η «αλμπιτσελέστε» του σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα στο «σπίτι» της «αιώνιας» αντιπάλου Βραζιλίας! Αυτό το σενάριο ούτε που θέλουν να το σκέφτονται οι «οικοδεσπότες», καθώς τα… υπολείμματα ψυχολογίας που τους έχουν απομένει μετά την γροθιά στο στομάχι από τη Γερμανία θα σκορπίσουν και θα τους στιγματίσουν αιώνια, καθώς ο συνδυασμός του καταποντισμού τους και συνάμα η κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή δεν θα ξεχαστεί.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου