Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

δεν άντεξαν την ένταση των πέναλτι και άφησαν την τελευταία τους πνοή

Η αγωνία των πέναλτι σκότωσε δύο φιλάθλους της Αργεντινής -Νεκρός 16χρονος από α
Ο ημιτελικός του Μουντιάλ που έβγαλε όλους τους Αργεντινούς στο δρόμο για αδιάκοπους πανηγυρισμούς, κόστισε τη ζωή δύο φίλων της ομάδας, που δεν άντεξαν την ένταση των πέναλτι και άφησαν την τελευταία τους πνοή.


Ο ένας από τους δύο μάλιστα ήταν μόλις 16 ετών και το δεύτερο «θύμα» της διαδικασίας των πέναλτι στον αγώνα με την Ολλανδία ήταν ένας 49χρονος. Αμφότεροι έπαθαν ανακοπή, καθώς δεν άντεξαν την αγωνία της «ρώσικης ρουλέτας» μέσα από την οποία η χώρα τους προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ.

Ο έφηβος Ερικ Τενκ κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης Λα Μπάντα, όπου είχε εγκατασταθεί μία γιγαντοοθόνη προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει τον ημιτελικό. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. «Στην παράταση είπε ότι δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν νευρικός, αλλά επειδή ήμασταν όλοι σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του παιχνιδιού, απλά γελάσαμε. Νομίζαμε ότι δεν είχε πρόβλημα», είπε ένας φίλος του στην εφημερίδα Clarin.

Περίπου 700 χλμ. μακριά, στο Μάρκος Χουαρέζ, ο Ντάνιελ Χόφερ βίωσε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και τελικά εξέπνευσε ενώ πανηγύριζε την ιστορική νίκη της ομάδας της χώρας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου