Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών αύριο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη



 
ΘΕΜΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, για το θέμα των υποχρεωτικών μετατάξεων.

 Σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ06 Αγγλικών, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και ΠΕ16 Μουσικής) από όλους τους νομούς της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, θα συμμετέχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 15/5/2015 και ώρα 17:00 μ.μ. Σκοπός της κινητοποίησης αυτής όπως και... 

αυτής που έγινε στις 27/3/2015 στο Υπουργείο Παιδείας, είναι η διεκδίκηση μιας δίκαιης λύσης στο θέμα των «υποχρεωτικών» μετατάξεων που θα έχει σαν αποτέλεσμα την άρση της αδικίας και της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων που υπέστησαν όλοι οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που προϋπήρχαν στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση πάνω στο θέμα αυτό. Έχουμε φτάσει στα όρια μας και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να δικαιωθούμε και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια.

Μετά τιμής και εκτίμησης
Εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κεντρικής και βόρειας Ελλάδας  

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

Αφεντουλίδου Γιώτα :6945282227

Κωνσταντινίδης Θόδωρος: 6946469700

Χασιώτη Δέσποινα:6974321234


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου