Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδιαΠρωτοχρονιά 2014:


Πρωτοχρονιά 2014: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Η Πρωτοχρονιά μας βρίσκει… με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν εξαιρετικό, αφού όπου Νέα Σελήνη και νέο ξεκίνημα, αλλά η πρώτη μέρα του 2014  επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και εντάσεις!
Αν και η επιθυμία μας για νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη… οι εντάσεις δεν θα λείψουν! Οι αρνητικές πλανητικές όψεις που κάνει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω… σχεδόν με το μισό πλανητικό σύστημα και ειδικά με Πλούτωνα, Ουρανό και Άρη, μας κάνει να σκεφτόμαστε… τη «σκληρότητα»… αυτής της μέρας!
Τα «πρέπει» μας θα είναι έντονα , ενώ θα πρέπει να καταβάλλουμε προσπάθεια… για να βιώσουμε πιο ανέμελα την ιδιαίτερη αυτή μέρα!
Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:
Κριός: Μπορεί να μην είναι οι πιο τέλειες γιορτές της ζωής σας αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου να επιδιώκετε συναντήσεις… με πρόσωπα που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση και το κέφι σας! Φίλοι ή σύντροφος… σίγουρα πάντως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που νοιάζεται πραγματικά για την καλοπέραση σας!
Ταύρος:  Ο Κρόνος στο Σκορπιό εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας, όμως οι αρκετοί πλανήτες που θα βρίσκονται στον Αιγόκερω (Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Αφροδίτη) σας βοηθούν να περάσετε καλά με ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε το ταξίδι σας και να είστε πιο προστατευμένοι, από τις δύσκολες όψεις της ημέρας!
Δίδυμοι: Αν και οι γιορτές σας βρίσκουν χαλαρούς, την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να έχετε στο νου σας στα οικονομικά σας! Καλό θα είναι να μην πάρετε ρίσκα… δη σε οικονομικά ζητήματα!
Καρκίνος: Απολαμβάνετε αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους που θεωρείτε εσείς οικογένεια… είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε συνεργάτες, είτε η οικογένεια σας! Θα βρίσκεστε εκεί που θα νιώθετε ασφάλεια. Η Πρωτοχρονιά σας φέρνει νέους έρωτες, νέες γνωριμίες και γενικά κάτι γίνεται στα ερωτικά σας… αφού νέα Σελήνη και Αφροδίτη θα είναι απέναντι σας… με το Δία στο ζώδιο σας να δίνει με αγάπη τα δώρα του! Προσοχή: ο Άρης στο Ζυγό… σας φέρνει εντάσεις.
Λέων: Έξοδοι, τραπέζια, κοινωνικές επαφές… γενικά πάτε κι έρχεστε αυτές τις γιορτές! Όμως … η Πρωτοχρονιά δεν θα είναι πολύ φιλική με σας… μιας που κάτι σας αγχώνει! Ίσως κάποιο θέμα υγείας να σας απασχολήσει, ίσως η δουλειά. Πάντως με κάτι θα αγχωθείτε!  Καλό θα ήταν να προσέξετε με το φαγητό… με μέτρο δηλαδή!
Παρθένοι: Είστε Παρθένοι και είστε καλά… γιατί θα τα καταφέρετε και θα περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτές! Η ανάδρομη Αφροδίτη σας στερεί κάτι… τη μέρα της Πρωτοχρονιάς!  Κάτι θα σας λείπει..., ακόμη κι αν δεν λείπει ο έρωτας από τη ζωή σας, ίσως για κάποιους λόγους να μην μπορέσετε να χαρείτε τη μέρα μαζί του! Κάποιος από το παρελθόν  χτυπά ξανά την πόρτα σας…
Ζυγός: Αυτές οι γιορτές …δεν είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί! Λίγοι οι πλανήτες στον Αιγόκερω σας ζορίζουν, λίγο ο Άρης στο ζώδιο σας  φέρνει εντάσεις! Ένα στρες παραπάνω θα το έχετε… για το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας, γι΄αυτό φροντίστε με την διπλωματία σας να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
Σκορπιός: Σε χαλαρή και ταξιδιάρικη διάθεση σας βρίσκουν αυτές οι γιορτές και είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού! Ότι άγχος έχετε, σας το δημιουργεί ο Κρόνος στο ζώδιο σας, αλλά οι χαρές θα είναι περισσότερες από τα άγχη σας!
Τοξότης: Θα είστε στο φυσικό σας περιβάλλον αυτές τις γιορτές… δηλαδή συνέχεια με κόσμο, αλλά οι οικονομικές πιέσεις δεν θα λείψουν! Το καλύτερο θα ήταν να μην επιδοθείτε σε τυχερά παιχνίδια την Πρωτοχρονιά αλλά ούτε και σε υπερβολικά έξοδα!
Αιγόκερως: Σας έχει φάει η δουλειά και δεν πρόκειται να ησυχάσετε από τα άγχη των επαγγελματικών ούτε τις γιορτές! Βέβαια, δυο μέρες ξεκούρασης ή ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει! Έχετε να λύσετε και κάτι ερωτικά ζητήματα σε εκκρεμότητα με την ανάδρομη Αφροδίτη…!
Υδροχόος: Αγχωτική θα είναι και για σας η Πρωτοχρονιά, αφού η νέα Σελήνη θα σας βάλει σε μια διαδικασία απολογισμών που θα σας «κλέψει» την ανεμελιά των ημερών! Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ… και να περάσετε όμορφα! Προσοχή στην υγεία και στις διατροφικές ατασθαλίες….
Ιχθείς: Καλά θα περάσετε αυτές τις γιορτές με φίλους, την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως γιορτινή για σας ενώ τα κοντινά ταξίδια δεν θα λείψουν από το μενού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου