Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Άνω-κάτω η κυβέρνηση με τις προκλητικές δηλώσεις Στουρνάρα


ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!

Κάτι παραπάνω από ενοχλημένοι φαίνεται πως είναι οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και τα στελέχη του κόμματος για τον Γ. Στουρνάρα,  για τα όσα…
.


ισχυρίστηκε ο υπουργός Οικονομικών στην συνέντευξη Tύπου, σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης. Εκείνο που εξόργισε τους «γαλάζιους» ήταν η φράση ότι η μείωση της τιμής θα ωφελούσε εκείνους που θέλουν να θερμάνουν τις πισίνες τους. «Η μείωση τιμής σημαίνει ότι ανοίγουμε πάλι παράθυρα σε λαθρεμπόριο και επίσης σημαίνει ότι επιδοτούμε τους πάντες, ανεξαρτήτως εισοδήματος. Δηλαδή και αυτούς για παράδειγμα που θέλουν να θερμάνουν πισίνες, να πω ένα ακραίο παράδειγμα» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Στουρνάρας.
Μάλιστα, σχετικά με την μείωση της ζήτησης φέτος, ο κ. Στουρνάρας την απέδωσε όχι στην κρίση και την μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών, αλλά στις ηπιότερες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.
Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού, ήταν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους 41 βουλευτές της ΝΔ που είχαν καταθέσει ερώτηση και ζητούσαν την μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. «καθημερινά αναφέρονται θλιβερά περιστατικά πυρκαγιών και θανάτων από αυτοσχέδιες σόμπες και θερμαντικά σώματα γεγονός που αποτελεί όνειδος για μία ευρωπαϊκή χώρα μέλος της ΕΕ.» σημειώνουν μεταξύ άλλων στην ερώτηση τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου