Είναι μία διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες τάρτες, που έχετε μέχρι τώρα δοκιμάσει. Θα σας αρέσει πολύ η γεύση της, γιατί είναι ζουμερή και γλυκιά όσο πρέπει.
Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1½ κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 φλιτζάνι γάλα
3 μεγάλα αχλάδια, αποφλοιωμένα
130g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά
1 κουταλάκι άρωμα βανίλιας
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
125g μαύρη σοκολάτα, κομμένη σε κομμάτια
5 κουταλιές της σούπας κακάο
λίγο αλάτι
για την καραμέλα
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Λαδώνετε ένα μεγάλο στρογγυλό ταψί με λίγο βούτυρο…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr
Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1½ κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 φλιτζάνι γάλα
3 μεγάλα αχλάδια, αποφλοιωμένα
130g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά
1 κουταλάκι άρωμα βανίλιας
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
125g μαύρη σοκολάτα, κομμένη σε κομμάτια
5 κουταλιές της σούπας κακάο
λίγο αλάτι
για την καραμέλα
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Λαδώνετε ένα μεγάλο στρογγυλό ταψί με λίγο βούτυρο…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου