Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Αμπιντάλ



Επιστρέφει στα γήπεδα ο Αμπιντάλ

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 17:02
REUTERS/GUSTAU NACARINO
Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Ο 33χρονος αριστερός μπακ πήρε την έγκριση των γιατρών για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους «μπλαουγκράνα».
Ο Ερίκ Αμπιντάλ πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς του για επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες μετά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε το 2012 και η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων για περίπου ένα χρόνο.
«Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Αμπιντάλ έλαβε το "ΟΚ" από τους γιατρούς και πλέον ο σύλλογος τον υπολογίζει για το τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν,» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα στην ιστοσελίδα της.
Ο 33χρονος αριστερός μπακ, που επέστρεψε στις προπονήσεις το Δεκέμβριο, υποβλήθηκε στην επέμβαση τον Απρίλιο του 2012, ενώ ο τελευταίος αγώνας του με τους «μπλαουγκράνα» ήταν στη νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η πρωτοπόρος της πριμέρα ντιβιζιόν Μπαρτσελόνα απέχει 12 βαθμούς από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ απομένουν ακόμη 14 αγώνες έως τη τέλος του πρωταθλήματος, όμως το μέλλον της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πια αβέβαιο μετά τη χθεσινή ήττα από τη Μίλαν με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου