Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τραγωδια με θύμα ανήλικο κορίτσι στην Αμφιλοχία


Θρήνος και παγωμάρα επικρατεί  στο χωριό Σπάρτο της Αμφιλοχίας μετά την τραγωδία που χτύπησε μια πενταμελή οικογένεια, στο σπίτι της οποίας ξέσπασε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Τρίτης. Η 15χρονη κόρη της οικογένειας εγκλωβίστηκε στη σοφίτα όπου κοιμόταν και βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες!

Όλα δείχνουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από ένα αναμμένο ξύλο το οποίο κύλησε στο δάπεδο από το τζάκι της μονοκατοικίας. Ο πατέρας της 15χρονης έλειπε από το σπίτι για δουλειά και η μητέρα της μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια της άργησαν να αντιληφθούν τι συνέβαινε. Όταν ξύπνησαν από τον καπνό που πλημμύρισε το σπίτι, προσπάθησαν να φωνάξουν το άτυχο κορίτσι που κοιμόταν αλλά οι φλόγες τους έζωναν και βγήκαν βιαστικά στο δρόμο.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες έφτασαν γρήγορα και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Για την 15χρονη μαθήτρια του Λυκείου Αμφιλοχίας, όμως, ήταν αργά και οι πυροσβέστες τη βρήκαν νεκρή στο δωμάτιό της. Για τις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργούν παράλληλες έρευνες η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, ενώ η σορός του άτυχου κοριτσιού θα εξεταστεί από ιατροδικαστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου