Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Χοντρός καυγάς Δραγασάκη-Ζαρούλια για τα μάτια... του Καμίνη



Πως άναψε η φλόγα της αντιπαράθεσής τους;



Πως άναψε η φλόγα της αντιπαράθεσής τους;
Άγριος καυγάς ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια και του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με υβριστικές εκφράσεις κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για την απόφασή του να  απαγορεύσει το συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» που επιχειρεί να διοργανώσει η Χρυσή Αυγή αύριο.
Αρχίζοντας την ομιλία της η κα Ζαρούλια σαν χείμαρρος άρχισε να μιλά για «παράνομο δήμαρχο» για «υπουργό προστασίας των μεταναστών» (σ.σ. Δενδια) για «αποτυχημένο πρωθυπουργό» και πρόσθεσε πως «εμείς δεν έχουμε βίλες και πισίνες. δεν είμαστε κλεφτες». Ο καυγάς άναψε όταν ο κ Δραγασάκης της έκανε παρατήρηση επισημαίνοντάς της πως αυτά που λέει είναι απαράδεκτα και πως παραβιάζει το Σύνταγμα στο οποίο έχει ορκιστεί , καθώς απαγορεύεται η διάκριση μεταξύ Ελλήνων και ξένων με αποτέλεσμα η κα Ζαρούλια να συγχυστεί και να ζητήσει τον "νόμο που λέει τέτοια πράγματα»!
Ιδού ο διάλογος:
Ελένη Ζαρούλια: «Καταγγέλλω των παράνομα εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον υπουργό προστασίας των μεταναστών Δένδια και τον πρωθυπουργό που προσπαθούν νε εμποδίσουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το καθήκον του. Η διανομη τροφίμων μόνο για Ελληνες θα γίνει κανονικά και θα είναι μόνο για Ελληνες. Θα διανείμουμε τόνους κρέατος.
Ιωάννης Δραγασάκης: κυρία Ζαρούλια να σας επισημάνω ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει διακρίσεις σε Ελληνες και μη
Ελ. Ζαρούλια: Σοβαρά; Εσείς γιατί κάνετε διακρίσεις;
Δραγασάκης: Παραβιάζουν ευθέως το σύνταγμα οι διακρίσεις
Ζαρουλια: Δεν υπάρχει καμία παραβίαση. Που το λέει αυτό. Φέρτε μου το νόμο.
Δραγασάκης: Λετε εδώ ότι μπορείτε να καταπατάτε το Σύνταγμα;
Ζαρούλια: Δεν είμαστε εμείς οι παράνομοι. Δεν είμαστε κλέφτες. Δεν κάνουμε βίλες και πισίνες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου