Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Οχι» απο Ουντινέζε, ψάχνεται ο Καρνέζης

Ακαρπη απέβη η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε, για λογαριασμό του Ορέστη Καρνέζη, καθώς το Τριφύλλι ζήτησε να προστεθεί ρήτρα, ύψους 2 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που η ιταλική ομάδα παραχωρούσε σε άλλη ελληνική τον διεθνή γκολκίπερ. Αυτός, πάντως, συνεχίζει τις προσπάθειές του, ακόμα και χαρίζοντας λεφτά(!), για να παίξει στο εξωτερικό τη νέα αγωνιστική περίοδο...
Η επιθυμία του Καρνέζη να αλλάξει ομάδα φαίνεται από το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί των χρημάτων (150.000 ευρώ) που του οφείλουν οι πράσινοι από τη φετινή σεζόν! Ηταν μία κίνηση που έφερε πολύ κοντά σε συμφωνία τον Παναθηναϊκό με την Ουντινέζε, όταν η δική τους συναλλαγή "κλείδωσε" στις 750.000 ευρώ (με την καταβολή του ποσού σε δύο δόσεις), ωστόσο η κατάσταση ανατράπηκε όταν ο Νταμπίζας απαίτησε, ύστερα από προτροπή του Αλαφούζου, να προστεθεί ρήτρα παραχώρησης σε άλλη ελληνική ομάδα, ύψους 2 εκατ. ευρώ.
Προφανώς πίστεψε ο Παναθηναϊκός την πληροφορία ότι ψάχνει και ο Ολυμπιακός για τερματοφύλακα, γι'αυτό και απαίτησε να προστατευτεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά η Ουντινέζε ούτε που καταδέχτηκε να συζητήσει αυτόν τον όρο, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τη διαπραγμάτευση. Ουδείς γνωρίζει, προς το παρόν, εάν ο ιταλικός σύλλογος εμμείνει στη στάση του, διότι ο Καρνέζης συνεχίζει να ψάχνει για ομάδα, θεωρώντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σπάσει τα δεσμά του με τον Παναθηναϊκό, και να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου