Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

6η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014


Εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης
Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας υπό τον Γ. Γιακουμάτο  πριν τα εγκαίνια της έκθεσης, στις 6μ.μ
Ανοίγει τις πύλες της η 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος ενώ το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδροι Επιμελητηρίων όμορων νομών, αιρετοί, αυτοδιοικητικοί και παραγωγικοί φορείς. 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 01 Οκτωβρίου 2014 και λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης). Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. Φέτος η έκθεση εκτείνεται σε 5.700 τ.μ. ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.  Η ΕΒΕΠ- ΚΜ αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Η 6η ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν προοπτικές νέων συνεργασιών.

Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό
Σημειώνεται, ότι πριν τα εγκαίνια της έκθεσης, στις 6μ.μ.,  θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Πιερίας σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό για θέματα ανάπτυξης. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου