Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Βόμβες από Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ κουκουλοφόρων

Βόμβες από Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ κουκουλοφόρων

Όπως φαίνεται μέχρι την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το πολιτικό κλίμα στη χώρα θα είναι εκρηκτικό και πυροδοτείται καθημερινά είτε από στελέχη της κυβέρνησης είτε του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την ΟΜΕ - ΕΥΠ, ανέφερε ότι «παραμονή των συνδικαλιστικών εκλογών στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ο κ. Τσίπρας μοίρασε ξανά υποσχέσεις και εξυπηρέτησε δικά του μικροκομματικά συμφέροντα, πατώντας πάνω σ’ αυτή τη νευραλγική για τα εθνικά συμφέροντα υπηρεσία».


Με σφοδρότατη επίθεση που αναμένεται να προκαλέσει νέα οξεία αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ η κα Βούλτεψη επισημαίνει πως ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση ανέπτυξη το "όραμά" του για την ΕΥΠ και επανέλαβε τις θέσεις του που συστηματικά αμφισβητεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση της Υπηρεσίας, υποσχόμενος ότι θα την… εκδημοκρατίσει.

Η άποψή τους γνωστή και διακηρυγμένη: «Πρέπει να απαγορευτεί η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια».

Αυτό όμως που θα συζητηθεί είναι η φράση της κας Βούλτεψη πως είχε "πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον αντιεξουσιαστικό ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ των κουκουλοφόρων.Ευτυχώς, αυτό είναι ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν θα δούμε ποτέ. Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού, ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου