Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ έστειλε... μήνυμα στον Ολυμπιακό


Μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον ΟΦΗ με 4-0 στην Τούμπα, ανέβηκε στην κορυφή τηςSuperleague και πάει με την ιδανικότερη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την Γκινγκάμπ στη Γαλλία και τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης” - Δυο γκολ ο Ρατς

\


Το κλίμα ήταν... συναισθηματικά φορτισμένο πριν την έναρξη του αγώνα -σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 15 χρόνια από το δυστύχημα των Τεμπών- με τους παίκτες των ομάδων να τιμούν τη μνήμη των 6 αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, καταθέτοντας στεφάνια στο μνημείο της Θύρας 4

Με το... καλημέρα (2'), ο "δικέφαλος του Βορρά" κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το πρώτο τέρμα του Ρατς στο πρωτάθλημα. Το πρέσινγκ που έκαναν οι Θεσσαλονικείς ήταν πολύ καλό, αφού κράτησαν στην κατοχή τους την μπάλα, χωρίς να επιτρέπουν στους Κρητικούς να περάσουν τη σέντρα και να απειλήσουν.

Παρά τις φωνές του Γκατούζο προς τους παίκτες του, η εικόνα του αγώνα δενάλλαξε. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν διπλή τεράστια ευκαιρία στο 22' με τους Σκόνδρα και Κάτσε (δοκάρι), αλλά το δεύτερο γκολ ήταν πλέον θέμα χρόνου. Στο 27' το σουτ του Μακ έκανε για δεύτερη φορά να πανηγυρίσει, νικώντας με όμορφο σουτ τον Λόρια.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι Θεσσαλονικείς πάτησαν... γκάζι και “καθάρισαν” την αναμέτρηση. Στο 43' ο Ρατς έκανε το 3-0 με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 45' και μετά από φάση διαρκείς που είχε και δυο δοκάρια, ο Αθανασιάδης διαμόρφωσε το 4-0.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό του πρώτου 45λέπτου, με τον ΠΑΟΚ να ρίχνει... στροφές, χωρίς όμως να δέχεται κάποια πίεση από τον ΟΦΗ, που είχε για πρώτη και καλύτερη στιγμή στο ματς το δοκάρι του Τζορτζ στο 66'. Απ' την μεριά τους, οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν το 5-0 στο 80', με το σουτ του Γκολάσα να φεύγει μόλις άουτ, ενώ και η κοντινή κεφαλιά του Παπαδόπουλου (87'0 δεν βρήκε δίχτυα


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ράτς, Τζιόλης (77' Μάαρτενς), Τζανδάρης (68' Παπαδόπουλος), Κάτσε, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Γκολάσα).
 
ΟΦΗ: Λόρια, Μπανούσης (46' Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Μεϊτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής (58' Ράζακ), Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης (46' Τζορτζ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου