Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Wayne Rooney: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καπετάνιος απολογείται στην ομάδα για την κόκκινη κάρτα

Wayne Rooney σκοράρει εναντίον Γουέστ Χαμ

Wayne Rooney έχει πει ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, αφού αποβληθεί κατά της West Ham το Σάββατο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καπετάνιος απολύθηκε για ένα εξάνθημα πρόκληση για Stewart Downing και λέει ότι δεν έχει σχέδια να εφεσιβάλει την απόφαση του διαιτητή Lee Mason.
"Ήταν ίσως η σωστή απόφαση», είπε. "Φυσικά και είχα [συγγνώμη]."
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πραγματοποιήθηκε στις για μια νίκη 2-1παρά παίζοντας τα τελευταία 30 λεπτά με 10 άνδρες.


"Όταν Ρούνεϊ έκανε το φάουλ, σκέφτηκα Ηνωμένες πρέπει να ήταν το πρόβλημα στο πίσω μέρος. Αλλά ήταν τέσσερις εναντίον δύο και όλοι οι υπερασπιστές ήταν σε καλή θέση. Είναι απλά μια απερίσκεπτη αντιμετώπιση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνει το φάουλ λόγω της τοποθετήστε τα Ηνωμένα υπερασπιστές ήταν. "
Απαγόρευση τριών αγώνα Rooney σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στις 2 Νοεμβρίου.
Γουέστ Χαμ διευθυντής Σαμ Αλαρντάις περιγράφεται πρόκληση Ρούνεϊ ως «τρελό και ανεύθυνη", ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αφεντικό Louis van Gaal συμφώνησε ότι ο επιθετικός άξιζε να απορριφθεί.
«Είδα την Γουέστ Χαμ παίκτη που θα κάνει μια αντεπίθεση και προσπάθησε να σπάσει-το παιχνίδι, αλλά εγώ απλά υποτίμησαν," είπε ο Ρούνεϊ.
"Είμαι απλά ευγνώμων που τα παλικάρια ήταν σε θέση να κρατήσει την."
Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, Γουέστ Χαμ επιθετικός Diafra Sakho μπορεί τώρα να αντιμετωπίσει αναδρομική τιμωρία αφού υποτίθεται ότι το κεφάλι-ενισχυμένο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμυντικός Luke Shaw μακριά από την μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου