Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τζιμπούρ, ο αντι-Μπαλοτέλι


Τζιμπούρ, ο αντι-Μπαλοτέλι
Στο πρόσωπο του Ράφικ Τζιμπούρ η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπαλοτέλι!
Ο αρχισκάουτερ της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Κάρλο Καντσελιέρι, άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του στο ιταλικό ραδιόφωνο «TMW»: «Να αποκτήσουμε τώρα τον Φαλκάο ή τον Καβάνι είναι αδύνατο. Γι' αυτό ποντάρω πολλά στον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού, Τζιμπούρ. Μπορεί να αποτελέσει ρεζέρβα πολυτελείας για εμάς, ενώ στην Ιταλία θα έπαιζε βασικός σε οποιονδήποτε σύλλογο!».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα ο Αλγερινός συμφώνησε με τους Πειραιώτες να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.
Στο μεταξύ, όλα είναι έτοιμα για να αναλάβει από τώρα ο Μίτσελ την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς φαίνεται πως πείστηκε, και πλέον απομένει το τελικό ραντεβού του Ισπανού τεχνικού με τον Β. Μαρινάκη για να «πέσουν» οι υπογραφές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη μιλήσει με τον Νικοπολίδη και μπορεί ακόμα και σήμερα ο 50χρονος τεχνικός να έρθει στην Ελλάδα (ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο), όπου θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Παράλληλα, θα παρακολουθήσει και το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο.
Το γεγονός του αγώνα με την Καβάλα ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, επτάμισι μήνες μετά τον τραυματισμό του. «Σίγουρα πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα τη στήριξη και του κόσμου και του προέδρου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως και την οικογένειά μου» δήλωσε ο διεθνής αμυντικός, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ συμπεριλήφθηκε μαζί με τον Πίνο στη λίστα της ΟΥΕΦΑ αντί των Τοροσίδη, Ντιόγκο.
Ο Χολέμπας χθες προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Νικοπολίδη για το κυριακάτικο ματς. Χτες οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν πρόταση της Κιέβο για τον Σιόβα.
Αύριο (1 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη το ετήσιο μνημόσυνο των 21 θυμάτων της Θύρας 7, που έχασαν τη ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου 1981 μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Θα παραστούν ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Β. Μαρινάκης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς και εκπρόσωποι των υπόλοιπων τμημάτων του Ολυμπιακού.
Την ίδια μέρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στον χώρο του μουσείου του γηπέδου θα διενεργείται και η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου