Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Κλείνουν τις εφορίες οι αγρότες της Κρήτης


 
 
 
  Στον συμβολικό αποκλεισμό των εφοριών του νησιού προχωρούν και σήμερα οι αγρότες της Κρήτης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν ότι δεν είναι διατιθέμενοι να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για φόρο στα αγροτεμάχια.

Οι αγρότες εμμένουν στην αρχική τους απόφαση, παρά την υπαναχώρηση του Υπουργείου Οικονομικών που εξετάζει την επαναπροσαρμογή του φόρου με νέους, ευνοϊκότερους όρους.

Η χθεσινή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με περιορισμένη συμμετοχή, ωστόσο οι αγρότες απέκλεισαν και τις δύο εφορίες στο Ηράκλειο και απηύθυναν κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συμμετάσχει στον σημερινό τους αγώνα πιο μαζικά.

Το σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, ενώ στη συνέχεια δύο μπλοκ των διαμαρτυρόμενων θα αποκλείσουν την Α' ΔΟΥ στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου και τη Β´ ΔΟΥ στη λεωφόρο Κνωσσού.

Η κίνηση αυτή είναι συμβολική, όπως τονίστηκε στην Παγκρήτια Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ, οι αγρότες θα συναντηθούν εκ νέου την Πέμπτη το μεσημέρι, προκειμένου να εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου