Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Από ποια σοβαρή ασθένεια πάσχει ο Tom Hanks;

Είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς ηθοποιούς της γενιάς του και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο. Ποιος θα το πίστευε ότι ο 57χρονος star εδώ και αρκετά χρόνια πάσχει από διαβήτη τύπου ΙΙ! Ο λόγος για τον Tom Hanks!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος όντας προσκεκλημένος στην εκπομπή του David Letterman. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι είκοσι χρόνια είχε να αντιμετωπίσει της επιπλοκές του σακχάρου στο αίμα και μόλις πρόσφατα διαγνώσθηκε ότι πάσχει από την εν λόγω ασθένεια!
«Πήγα στους γιατρούς και μου είπαν “ξέρετε εκείνα τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα από τα οποία ταλαιπωρείστε από τα 36 σας χρόνια είναι γιατί έχει διαβήτη τύπου ΙΙ”», είπε ο φιλέλληνας ηθοποιός που θέλησε να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τους θαυμαστές του.
Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ανησύχησε για την υγεία του ωστόσο πρόσθεσε: «Καλό θα ήταν να ελεγχθεί μέσω της διατροφής. Ο γιατρός μου είπε “εάν μπορείς να ζυγίζεις όπως όταν ήσουν στο γυμνάσιο, τότε θα είσαι απόλυτα υγιής και δεν θα πάσχεις πια από διαβήτη”». Του ευχόμαστε τα καλύτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου