Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αιγινιακός: "Τρέχουν" Μπλάζεκ-Παύλοβιτς


Ο Πέταρ Πάβλοβιτς και ο Τσέχος  Μπλάζεκ εξακολουθούν να γυμνάζονται με πιο εντατικούς ρυθμούς στον Αιγινιακό και ανεβάζουν συνεχώς ένταση.

Πιο εντατικό πρόγραμμα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ακολουθούν  ο Πέταρ Πάβλοβιτς αλλά και ο Τσέχος  Μπλάζεκ που δεν έκαναν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι φυσιολογικά πιο πίσω έναντι των άλλων.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος αμυντικός γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα αλλά προπονείται και  ξεχωριστά προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι απολύτως έτοιμος εν όψει του Πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα,  οι παίκτες του Αιγινιακού επέστρεψαν στις  προπονήσεις και γυμνάστηκαν χθες το πρωί στο γήπεδο του Καταχά.

Σήμερα το πρόγραμμα θα γίνει στις 16:39 και πάλι στο γήπεδο του Καταχά, αφού έχουν γίνει διορθωτικές εργασίες στο βοηθητικό του Αιγινίου.

Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λόγω των εργασιών στο χορτοτάπητα του γηπέδου ο Αιγινιακός έχει δηλώσει δύο γήπεδα, του Αιγινίου και του Καυταντζογλείου.

Υπάρχουν σκέψεις να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Κυπέλλου τόσο ο Σέρβος Πέταρ Πάβλοβιτς όσο και ο Τσέχος  Μπλάζεκ, ώστε να εγκλιματιστούν με τα Ελληνικά αγωνιστικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου