Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κέιτ Μίντλεντον: Κλινήρης και σε άσχημη κατάσταση λόγω της εγκυμοσύνης




Κλινήρης και σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερέμεσης κύησης η Κέιτ Μίντλεντον, με αποτέλεσμα οι γιατροί του Παλατιού να της απαγορέψουν να πραγματοποιήσει ακόμα μία δημόσια εμφάνισή! Η νεαρή δούκισσα του Κέμπριτζ, επρόκειτο να... 

βρεθεί το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στη Μάλτα, με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την ανεξαρτησία του νησιού και οι γιατροί άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μάλιστα είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού της Μάλτας, στην οποία ανακοινώνονταν ότι: «Το πρόγραμμα παραμένει ως έχει»!

Ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το ταξίδι ακυρώνεται και την Κέιτ θα την αντικαταστήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ! «Η Αυτή Υψηλότης συνεχίζει να υποφέρει από τα συμπτώματα της υπερέμεσης εγκυμοσύνης. Η απόφαση να μην ταξιδέψει πάρθηκε από τον δούκα και τη δούκισσα ύστερα από συμβουλή των γιατρών της δούκισσας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Ήδη η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει ακυρώσει άλλες δύο δημόσιες εμφανίσει της, καθώς λόγω της υπερέμεσης κύησης υποφέρει από πρωινή αδιαθεσία, κάνει πολλούς εμετούς, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν ακόμα και τους 30 την ημέρα, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει αφυδάτωση στην ίδια!
Το διαβάσαμε στο govastileto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου