Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ο Γαλάτης πουλάει τη βίλα στη Μύκονο για 1 εκατομμύριο [εικόνες]




 
 
 
 
  Η υπέροχη βίλα της κοσμοπολίτικης Μυκόνου με θέα προς το απέραντο γαλάζιο βρίσκεται στη θέση Φτελιά και πωλείται αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ.  






Φωτογραφίες τόσο από τους φινετσάτους εσωτερικούς χώρους όσο και από τους εξωτερικούς μαζί με μια «μυρωδιά» από την ιστορία που κουβαλά το σπίτι φιλοξενούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην κεντρική ιστοσελίδα του παγκοσμίου φήμης οίκου δημοπρασιών και real estate πωλήσεων Christie's.
Εντύπωση προκαλεί, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, το γεγονός ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας έχουν συμπεριλάβει ανάμεσα στις απαραίτητες για τους ενδιαφερόμενους πληροφορίες και τα ονόματα δύο γνωστών Ελλήνων, οι οποίοι -εκτός από το γεγονός ότι υπήρξαν ιδιοκτήτες του σπιτιού σε διαφορετικές περιόδους- βοήθησαν ο καθένας από την πλευρά του στη διαφήμιση του νησιού ανά τον κόσμο.


Η βίλα χτίστηκε για λογαριασμό του διάσημου Μυκονιάτη σχεδιαστή μόδας Γιάννη Γαλάτη, ο οποίος επιθυμούσε στο συγκεκριμένο σημείο να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα, λίγα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού την πρώτη επίδειξη μόδας που έγινε ποτέ στο νησί των ανέμων, με καλεσμένους τα πιο λαμπερά πρόσωπα της εποχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου