Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αγωνία για τον Πιερικό - Δήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του ο Μανώλας - Φήμες ότι υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος





    Πραγματοποιήθηκε απόψε η συνάντηση που οργάνωσε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ερασιτέχνης, σε μια ιδιαίτερη σημαντική στιγμή για τον ΠΙΕΡΙΚΟ, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ, όπου έδωσαν το παρών μέλη, φίλοι, πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης και του νομού, οι οποίοι ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το μέλλον του Πιερικού, για συζήτηση, ενημέρωση, κατάθεση και παρουσίαση των προτάσεων από τις επαφές που είχε η πενταμελής επιτροπή όλο το προηγούμενο διάστημα με τους ενδιαφερόμενους, με γνώμονα το συμφέρον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο του.

Στη συνέλευση προήδρευσε ο πρόεδρος του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Πασχάλης Τσιτιρόκης  


 Δήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του ο Χρήστος Μανώλας 

  Στη συνάντηση εμφανίσθηκε και ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας Χρήστος Μανώλας μαζί με τους νομικούς του συμβούλους Κώστα Καραφουλίδη και Μανώλη Παππά και ο εξεδήλωσε και επίσημα πλέον το ενδιαφέρον του, ενώπιον των παρισταμένων στη συνέλευση, να αναλάβει την προεδρία του Πιερικού.
Πάντως όλα θα κριθούν στην επόμενη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δέκα ημέρες από σήμερα και όπου αναμένεται να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο και ο επόμενος πρόεδρος του Πιερικού από τους 108 που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Φήμες ότι υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος για πρόεδρος

Οι φήμες θέλουν ακόμη ένα σχήμα παραγόντων του ποδοσφαίρου της Πιερίας να κινούνται και αυτοί προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης της προεδρίας και που αναμένεται να εμφανιστούν με δικό τους ψηφοδέλτιο στην επόμενη γενική συνέλευση που θα εκλέξει και το νέο προεδρείο. Οπότε κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα φανεί σύντομα, αν αυτές οι φήμες επιβεβαιωθούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου