Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Αυτός είναι ο 68χρονος παιδόφιλος της Σπάρτης! Έδινε ζαχαρωτά σε παιδάκια για να πάνε μαζί του! Καμαρώστε τον! (Φωτο)


paidofilos2

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σπάρτης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 68χρονου
Έλληνα… ο οποίος συνελήφθη την 05.06.2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Πρόκειται για τον:
ΣΤΡΑΤΗΓΕΑ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη Λακωνίας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.
ΣτοΠΛΑΊΣΙΟ αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-89610, 27310-89612 και 27310-89613 του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
Σοκάρει την τοπική κοινωνία της Σπάρτης η υπόθεση παιδοφιλίας ενός 68χρονου που έδινε ζαχαρωτά και γλυκά σε μικρά κοριτσάκια για να έρθουν μαζί του σε μια αποθήκη που όπως όλα δείχνουν ήθελε να ερωτοτροπήσει μαζί τους.
Επίσης, μάρτυρες αναφέρουν ότι ο διαστροφικός 68χρονος έδινε μικροποσά των 5ευρώ και 10 ευρώ στα μικρά, αθώα κορίτσια και τώρα τελευταία είχε βάλει στόχο να αποπλανήσει ένα 11χρονο κορίτσι. Η αστυνομία έψαξε και βρήκε το βαρύ ιστορικό του 68χρονου και προκύπτει ότι υπήρξαν και άλλα περιστατικά παιδοφιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου