Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Άγριος καβγάς στην Τήνο για Σκορδά-Λιάγκα: «Θα σε θάψω, παλιοτόμαρο»






Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε παραλία τηςΤήνου μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και ενός αλλοδαπού που τόλμησε να πειράξει τη Φαίη Σκορδά. 
Ενώ όλη η οικογένεια βρισκόταν στην παραλία και περνούσαν ευχάριστες στιγμές, ένας νεαρός άντρας που βρισκόταν στην αμμουδιά πήγε προς το μέρος της Φαίης την ώρα που εκείνη έβγαινε από τη θάλασσα και άρχισε να της μιλάει με σπαστά ελληνικά.
Σύμφωνα με το nassosblog η παρουσιάστρια προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά μάταια. Εκείνος την έπιασε από το χέρι και πήγε να την τραβήξει προς το μέρος του. Εκείνη τη στιγμή η Φαίη άρχισε να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια με αποτέλεσμα ο Γιώργος να σηκωθεί από την ξαπλώστρα και να τρέξει προς το μέρος της.


Η Φαίη φώναζε «θα σε θάψω παλιοτόμαρο», τρομαγμένη παράλληλα και από το θυμό του συζύγου της απέναντι στον νεαρό. Για καλή τους τύχη κάποιοι πιο ψύχραιμοι λουόμενοι έδιωξαν τον ενοχλητικό τύπο και αποφεύχθηκε το μοιραίο.

Είναι λογικό η Φαίη να τραβάει τα βλέμματα πάνω της και να αρέσει στους άντρες μιας και παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δύο φορές, η σιλουέτα της είναι απίστευτη. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που ο Γιώργος της κάνει κοπλιμέντα on air. Ξέρει ότι η γυναίκα του αρέσει και όπως αποδείχτηκε δεν την άφησε ούτε λεπτό απροστάτευτη όταν τον χρειάστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου