Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1-Κόλλησε στους 30 βαθμούς


ΤΕΤΆΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΊΟΥ 2013


Δεν κατάφερε ο Πιερικός να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην καλή ομάδα του Ηρακλή και έτσι κόλλησε στους 30 βαθμούς.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν τάσεις για επιθετικούς προσανατολισμούς.Ωστόσο όσο κυλόυσε ο χρόνος ο Ηρακλής ανέβαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού του, είχε μια υπεροχή με αποτέλεσμα να κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά το 15' σε αντίθεση με  τον Πιερικό ο οποίος προσπαθούσε να χτυπίσει στις αντεπιθέσεις.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ισσοροπισε κατά πολυ το παιχνίδι , έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες και αν ήταν λίγο πι οτυχερός θα μπορούσε να είχε πάρει και το θετικό αποτέλεσμα.Ο Ηρακλής ωστόσο έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και έτσι στο 58' με γκολ του Σταφανίδη πήρε τη νίκη.

Φίλμ Αγώνα:

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 14' και ανήκε στον Ηρακλή, με τον Γεωργίου ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 20΄ δεύτερη καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Παληγεώργου, ο Στεφανίδης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Μεγάλη φάση για τον Ηρακλή στο 24' αφού η μπάλα μετά από ωραία κεφαλιά του Γεωργίου κατέληξε στην κάθετο δοκό του Παπατολίκα.
Στο 30' παρα λίγο αυτογκόλ για τον Ηρακλή με το Σαββίδη ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καθάριου πήγε να πετύχει τέρμα εις βάρος της ομάδας του.
Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στον Πιερικό.Στο 52' μετά από σέντρα του Καθάριου και λανθασμένη έξοδο του Χουάντερσον ο Μανίκας έπιασε ωρααία την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί του Ηρακλη έδιωξαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.
Στο 58' ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή.Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Τάι, ο Στεφανίδης με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Παπατολίκα.
Στο 74 ο Πιερικός έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Πολίτη, ο οποίος πήρε τον ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Χουάντερσον και με σουτ από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα πάνω στα σώματα των αμυντικών.


Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (81' Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (69' Πολίτης), Μπελόσεβιτς (39' Μανίκας), Ντάνι.  

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, 
Λόπεζ, Νατσούρας, Σαββίδης, Ισαάκ (55' Κιρόφσκι), Γεωργίου (81' Τσερκέζος), Σουλίδης (68' Σιατραβάνης), Ουκάρ, Τάι, Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου