Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ποντάρουν στον Σαββίδη για την νέα σεζόν


Πολλές σκέψεις γίνονται στον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν. Είχαμε αποκαλύψει πως οι Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Δέδας, Τσαϊρέλης και Μαργαρίτης είναι στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, με την πλευρά των παικτών να το γνωρίζει αυτό, ωστόσο στο μυαλό είναι και το θέμα των χρημάτων που μπορούν να εισρεύσουν στην ΚΑΕ.Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αλήθεια πως γι' αυτό το ζήτημα υπολογίζουν αρκετά στον Ιβάν Σαββίδη. Με τον ίδιο, ως γνωστόν, υπάρχει συμφωνία για την εκμετάλλευση του σήματος. Στελέχη του ΠΑΟΚ, όμως, έχουν κατά νου πώς θα μπορούσε να βοηθήσει και στην εξεύρεση χορηγιών.
Φαίνεται ότι θα του γίνει μια σχετική κρούση γι' αυτό κάποια στιγμή, μιας και στον μπασκετικό τμήμα των "ασπρόμαυρων" ποντάρουν πολύ στις πολλές γνωριμίες που έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Κάπως έτσι εκτιμούν πως μπορεί να βοηθηθεί η ΚΑΕ, σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των εσόδων.
Στο μεταξύ, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συνεχίζει το συντηρητικό του πρόγραμμα, ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι άρρωστος ενώ την Τετάρτη (27/03) θα υπάρχουν διπλές προπονήσε
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου