Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Με την ίδια συνταγή ο Αιγινιακός με Καρδίτσα!


ΣΆΒΒΑΤΟ, 23 ΜΑΡΤΊΟΥ 2013


Αποφασισμένος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να «χτίσει» ακόμα ένα… λιθαράκι στο οικοδόμημα της ανόδου είναι ο Αιγινιακός. Η ομάδα της Πιερίας μετά τις τρεις σερί νίκες με Εθνικό Σιδηροκάστρου, Βατανιακό και Τηλυκράτη Λευκάδας βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στη Football League και οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα ένα άλμα, κερδίζοντας στο «Γιάννης Παραλυκίδης» ακόμα ένα φαβορί για την άνοδο, την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στο Αιγίνιο έχει σημάνει ξεσηκωμός και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Βλάχος δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Δερμίση, με τον Έξαρχο να επιστρέφει από τιμωρία. Δύσκολα θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, την ενδεκάδα δηλαδή που φέρνει τις επιτυχίες, με μια θέση να «παίζεται» όπως φαίνεται ανάμεσα σε Κυρτέγο και Έξαρχο.

Ατού για τον Αιγινιακό είναι τα μετόπισθεν και άπαντες ευελπιστούν ότι θα διατηρήσουν για άλλη μια φορά ανέπαφη την εστία τους (για έκτο σερί ματς), ενώ μπροστά ποντάρουν πολλά στο τρίο των Ζουρούδη, Τσιλιανίδη και Πλατάκη. Η αποστολή θα ανακοινωθεί την Κυριακή, λίγο πριν τη σέντρα. Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Μπαϊμάκης, Καραντασιάδης, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Γιαντσέλης, Ζούρκος, Μάγγος, Πλατάκης, Τσιλιανίδης, Ζουρούδης, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Κυρτέγος και Έξαρχος. 

πηγή:mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου