Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει με Μέλισσες και Κατερίνα Στικούδη στην Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει με Μέλισσες και Κατερίνα Στικούδη στην Θεσσαλονίκη Το πρόγραμμα τους κάνει πρεμιέρα στο Fix Live αυτήν την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο γνωστός λαικός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος που έχει καταγωγή από την Πάτρα (από την Κάτω Αχαία), μετά τη λήξη των εμφανίσεών του με το Σταμάτη Γονίδη στο «Fever» της Αθήνας, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις στο κέντρο Fix Live, έχοντας μαζί του παρέα… έκπληξη!

Ο 29χρονος τραγουδιστής θα έχει μαζί του το νεανικό ποπ γκρουπ Μέλισσες αλλά και την σέξι τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και μοντέλο Κατερίνα Στικούδη.
Οι Μέλισσες που θεωρούνται ένα ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα στη νεολαία, θα δώσει τη δική του ξεχωριστή μουσική νότα στις μουσικές εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στην συμπρωτεύουσα.
Η πρεμιέρα του προγράμματος έχει οριστεί για αυτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013. Ο Νίκος Οικονομόπουλος γενικά είναι στα πολύ «πάνω» του με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, από το τελευταίο του cd με τίτλο «Εννοείται». Εκτός από το ομώνυμο ξεχώρισε και άρχισε να ακούγεται πολύ και το «Στάσου» σε στίχους και μουσική του Νίκου Δουλάμη.
Ακόμα στο πρόγραμμα του ο Νίκος Οικονομόπουλος αναμένεται να παρουσιάσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Ένα Δώρο για σένα», το «Ε Και τι έγινε», «Ώρα να πηγαίνω», ‘Έγκλημα καρδιάς», κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου