Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ»



Ο νεαρός ηγέτης της Βόρειας Κορέας και το iMac

Φωτογραφίες από το έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε ο νεαρός ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε στη δημοσιότητα το βορειοκορεατικό καθεστώς καθώς αυξάνεται η ένταση λόγω της διαταγής που έδωσε για να τεθούν σε επιφυλακή οι μονάδες των πυραύλων της χώρας.

Ο νεαρός ηγέτης της Βόρειας Κορέας και το iMac
Αφορμή για την κλιμάκωση στην κορεατική χερσόνησο ήταν η πτήση αμερικανικών αεροσκαφών τύπου Στελθ πάνω από τη Νότια Κορέα, μια ενέργεια που έκρινε ως απειλητική το καθεστώς της Βόρειας Κορέας που ετοιμάζεται να εκτοξεύσει πυραύλους ακόμη και κατά των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα και τον Ειρηνικό.

Στην πρώτη φωτογραφία από το κτίριο της ανώτατης διοίκησης των στρατηγικών πυραύλων ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να προεδρεύει συμβουλίου με τους ανώτατους αξιωματικούς του στρατού.
Το ενδιαφέρον ωστόσο προκύπτει από την δεύτερη φωτογραφία, όπου ο νεαρός ηγέτης της κομμουνιστικής Βόρειας Κορέας κάθεται στο γραφείο του, προφανώς σχεδιάζοντας τις επιθέσεις κατά των Αμερικανών, έχοντας μπροστά του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή iMac της Ap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου