Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τρέλα στον κόσμο για Γκάλη




 

Μπάσκετ/Άρης


Είναι το όνειρο κάθε Αρειανού, μικρού και μεγάλου, από την στιγμή που ο Νίκος Γκάλης αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ. Και θα γίνει πραγματικότητα στις 7 Μαίου με την φανέλα με το Νο6 να σηκώνεται ψηλά στο Αλεξάνδρειο στο φιλικό που θα διοργανωθεί προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών. Οπότε είναι λογική η... τρέλα που έχει πιάσει τους φιλάθλους του Άρη για τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα, μιας και το Αλεξάνδρειο μοιάζει μικρό για να χωρέσει αυτούς που θέλουν να είναι παρόντες και να δουν τον "Νικ" έστω και με πολιτικά. Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό ότι στις 7 Μαίου θα γίνει το φιλικό, υπήρξαν τηλεφωνήματα στην ΚΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα, όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα σχετικά με το θέμα.

Η επιτροπή η οποία έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του εν λόγω εγχειρήματος αντιλαμβάνεται από... πρώτο χέρι την τρέλα του κόσμου για ένα εισιτήριο, όμως και την οικονομική κρίση την οποία περνάει η χώρα και η κοινωνία, οπότε επιθυμεί η τιμή που θα αποφασιστεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να είναι προσιτή για κάθε φίλαθλο. Γι' αυτό και στόχος είναι να συγκεντρωθούν πρώτα τα έσοδα από χορηγίες τα οποία ουσιαστικά θα καλύψουν και το κόστος της εκδήλωσης το οποίο είναι επίσης μεγάλο. Στην συνέχεια και ανάλογα με τι θα καταφέρουν από πλευράς εσόδων, θα παρθεί και η απόφαση για τα εισιτήρια.

Πάντως ήδη από τις πρώτες ημέρες που υπήρξε η ανακοίνωση για το φιλικό και την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη γίνεται κατανοητό ότι δεν θα υπάρξει εισιτήριο ούτε για δείγμα μετά από λίγες ώρες από την στιγμή που θα ξεκινήσει η διάθεση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου