Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Στη Σουηδία "πιάστηκε" ο Bieber



Σε παγκόσμια περιοδεία βρίσκεται ο αγαπημένος σταρ των εφήβων, ενώ την Τετάρτη το βράδυ έδινε συναυλία στη Στοκχόλμη, όπου ενεπλάκη σε νέο σκάνδαλο. Ενώ ο ίδιος ο Justin Bieber είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή του και ήταν στο λεωφορείο μαζί με τους συνεργάτες του το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο, ένας αστυνομικός που επιτηρούσε τον χώρο, μύρισε έντονη μυρωδιά μαριχουάνας να προέρχεται από το σταθμευμένο όχημα. 

Ειδική ομάδα πραγματοποίησε επέμβαση και ανακάλυψε μέσα ποσότητα ναρκωτικών και ένα πυροβόλο όπλο. Μόλις τον Ιανουάριο, ο 19χρονος popstar υποχρεώθηκε να απολογηθεί όταν  φωτογραφήθηκε μαζί με φίλους σε δωμάτιο ξενοδοχείου να καπνίζει ένα... ύποπτο τσιγάρο. Ο εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας τόνισε ότι δεν κρατούν κάποιον ύποπτο για την κατοχή των ναρκωτικών, τα οποία ωστόσο δεν διευκρίνισε τι είδους ήταν. Αντιθέτως, ανέφερε ότι εστάλησαν στο εργαστήριο για ανάλυση. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες από τοπική εφημερίδα πρόκειται για μία μικρή ποσότητα μαριχουάνας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομάις επιπλέον δήλωσε ότι "κατά 99% είμαστε σίγουροι ότι μέσα στο λεωφορείο βρισκόταν ο Justin Bieber, αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε 100%".  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, μέσα στο όχημα βρίσκονταν περίπου 10 άτομα. Αυτό αντικρούει τις προηγούμενες φήμες ότι το λεωφορείο ήταν άδειο κατά την αστυνομική εισβολή κι έρευνα.

Προβλήματα προκάλεσε και στην Κοπεγχάγη όπου εμφανίστηκε για μία φωτογράφηση με καθυστέρηση έξι ωρών ενώ στη συνέχεια έδειξε προκλητική συμπεριφορά και θύμωσε όταν του ζήτησαν να φορέσει ένα καπέλο κι αρνήθηκε. Όπως τόνισε πηγή, η συμπεριφορά του ήταν ντροπιαστική κι απαράδεκτη. Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στη Νορβηγία τον επισκέφθηκε η πρώην φιλενάδα του Selena Gomez και όλοι είπαν ότι μάλλον κατάφερε να τον ηρεμήσει και να τον συμβουλεύσει, ενώ έδειξαν ότι επανασυνδέθηκαν. Ωστόσο φαίνεται ότι ο Justin έχει πάρει ήδη τον... κακό τον δρόμο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου