Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Kim Kardashian: Γιόρτασε το διαζύγιό της αλά ελληνικά!



Με ελληνική μουσική και παραδοσιακές νοστιμιές γιόρτασε η Kim Kardashian την καθαρή νίκη επί του πρώην συζύγου της Kris Humphries, λίγες ώρες μετά τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου! Με το χαρτί του διαζυγίου ανά χείρας, που έδωσε και επίσημα τέλος στον… παραμυθένιο γάμο της, η 32χρονη τηλεαστέρας βγήκε στολισμένη την Παρασκευή και το γιόρτασε αλά ελληνικά στην Ταβέρνα του Τόνυ στο Μαλιμπού!

Η Kim, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από  τον καινούργιο σύντροφό της Kanye West, συμμετείχε σε οικογενειακό δείπνο στην ταβέρνα του θρυλικού Έλληνα εστιάτορα από την Κέρκυρα, Αντώνη Κουρσάρη, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της 34χρονης Kourtney.
Αν και οι ακριβείς όροι του διαζυγίου δεν έγιναν γνωστοί ο 28χρονος μπασκετμπολίστας δεν κατάφερε να αποδείξει στο δικαστήριο ότι εξαπατήθηκε από την πληθωρική αστέρα του τηλεριάλιτι «Keeping up with the Kardashians». Ο Kris ζητούσε την ακύρωση του γάμου και αποζημίωση 7 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αντ΄ αυτού πήρε απλώς το χαρτί του διαζυγίου!
Η οικογένεια Kardashan σε πλήρη απαρτίνα στην «Taverna Tony»
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2011 και χώρισε μετά από 72 ημέρες γάμου. Το Δεκέμβριο του 2012 η Kim ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον ράπερ Kanye West.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου