Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Σε ξύλινη καλύβα ζει ο παππούς του Justin Bieber


Τρίτη, 23 Απριλίου 2013


 
 
  Μπορεί η περιουσία του Justin Bieber να υπολογίζεται στα 110 εκατ. ευρώ, όμως παρ’ όλ’ αυτά, ο παππούς του ζει σε μια ξύλινη καλύβα, υπό άθλιες συνθήκες χωρίς να έχει ούτε καν να φάει.

Ο 61χρονος, George Bieber κοιμάται σε ένα βρώμικο στρώμα σε ένα μικρό δωμάτιο μιας ξύλινης καλύβας στον Καναδά.

Ο παππούς του Justin αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορεί ούτε καν να περπατήσει ή να ανέβει σκαλιά. Ζει περιορισμένος σε μια μικρή ξύλινη καλύβα, μες στο κρύο και την υγρασία, ενώ η σκεπή έχει μια τεράστια τρύπα μετά από την πτώση ενός δέντρου.

Σύμφωνα με τον 61χρονο, ο εγγονός του γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες στις οποίες ζει, όμως δεν κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τον ίδιο και τη σύντροφό του.

«Μπορεί η περιουσία του Justin να αγγίζει τα 110 εκατ. ευρώ όμως το σίγουρο είναι ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα σεντ για να με βοηθήσει», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun.

Ο George Bieber δεν μπορεί να δουλέψει, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και όπως παραδέχεται, εκπλήσσεται και ο ίδιος από την αδιαφορία του Justin.

Το μόνο πράγμα που έχει πάρει από τον εγγονό του είναι μια τηλεόραση, ενώ όλα τα βάρη έχουν πέσει στη σύντροφό του που εργάζεται περιστασιακά για ελάχιστα χρήματα, ώστε να μπορούν τουλάχιστον να τρώνε ένα πιάτο φαγητό.

Η τελευταία φορά που είδε τον Justin ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, όμως εδώ και καιρό δεν τον έχει επισκεφθεί στο σπίτι του.

Ο παππούς George δήλωσε επίσης απογοητευμένος από τη συμπεριφορά που έχει ο Justin τον τελευταίο καιρό και δε διστάζει να εκφράσει την ανησυχία του για τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και τον συμβουλεύουν.

«Όταν ακούω για τα καμώματά του αναρωτιέμαι ποιος τον φροντίζει. Πιστέψτε με αυτό που βλέπετε δεν είναι το αξιολάτρευτο παιδί που ξέραμε», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου