Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η αναπάντεχα καυτή φωτογράφηση της κληρονόμου της δυναστείας Νιάρχου [εικόνες]


Η αναπάντεχα καυτή φωτογράφηση της κληρονόμου της δυναστείας Νιάρχου [εικόνες]

Η αναπάντεχα καυτή φωτογράφηση της κληρονόμου της δυναστείας Νιάρχου [εικόνες]


Με ένα τσιγάρο στο χέρι, ένα ποτήρι στο άλλο και ένα μαύρο κορμάκι αποφάσισε να φωτογραφηθεί η Ευγενιά Νιάρχου για το διαδικτυακό περιοδικό μόδας Rdujour.

«Αποφάσισα να αφιερωθώ στα ταξίδια, να μαζέψω αισθήσεις, αναμνήσεις και να εμπνευστώ από πολιτισμούς. Δεν ανήκω σε έναν τόπο. Από την πατρίδα της οικογένειας, την Ελλάδα, αγαπώ το φως, την ιδέα μιας παραδοσιακής ζωής που συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα, τη θάλασσα και τον γαλάζιο ουρανό.Όμως η πόλη με την οποία είμαι περισσότερο συνδεδεμέη είναι το Παρίσι όπου πέρασα την παιδική και εφηβική μου ηλικία. Όταν λείπω πολύ καιρό από το Παρίσι έχω πάντα την επιθυμία να επιστρέψω εκεί. Είναι μια πόλη που με γοητεύει και μου δίνει την αίσθηση ότι με ε΄χει αρπάξει στα δίχτυα της αποπλάνησης. Και η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη που αγαπώ. Μια μητρόπολη που διαρκώς μεταλάσσεται».
Αυτή η παλιότερη δήλωση της Ευγενίας Νιάρχου στην Ιταλική Vogue εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής της άκρως ταλαντούχας και ανερχόμενης σχεδιάστριας κοσμημάτων, η ιδιότητά της που στάθηκε άλλωστε αφορμή για να να την φωτογραφίσει το Rdujour.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η jet setter Ευγενία έχει φωτογραφηθεί σε περιοδικό που έχει σχέση με την μόδα, με πιο χαρακτηριστική την φωτογράφηση που έκανε τον Ιούνιο του 2012 για το διαδικτυακό περιοδικό Lifestyle Mirror.


Καθώς επίσης και μια παλιότερη που είχε κάνει για την Ιταλική έκδοση της Vogue.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου