Ακατάλληλο για… μετάδοση κρίθηκε το video clip του «Gentleman» από το μεγάλο κανάλι της Νότιας Κορέας «KBS»! Ο Psy κατηγορείται για φθορά δημόσιας περιουσίας, καθώς στο πέμπτο δευτερόλεπτο του video κλωτσάει έναν… κώνο της τροχαίας! Ο νοτιοκορεάτης, που σύμφωνα με το concept υποδύεται έναν τύπο κάθε άλλο παρά τζέντλεμαν, δεν κατάφερε με το… ανατρεπτικό χιούμορ του να πείσει το κανάλι, που αρνήθηκε να το προβάλλει από τους δέκτες του!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του καναλιού δήλωσε: «Στην αρχή του «Gentleman, μία από τις σκηνές δείχνει τον Psy να κλωτσά μια πινακίδα στάθμευσης. Λόγω της πρόκλησης ζημιών σε δημόσια περιουσία, κρίθηκε ακατάλληλο για μετάδοση»!
Η είδηση αυτή, έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στην πρωτεύουσα της γενέτειράς του Σεούλ, ενώπιον 50.000 θαυμαστών του, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ειρήνης με αποδέκτες την πατρίδα του αλλά και τους άσπονδους γείτονές της, τη Βόρεια Κορέα!
Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι μέχρι στιγμής το video clip «Gentleman» έχει περισσότερα από 149 εκατομμύρια views στο YouTube!