Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Το όνειρο του «Final 4» έσβησε στη Βαρκελώνη



 | 26/04/2013 |

EUROLEAGUE
Ο μαχητικότατος Παναθηναϊκός γύρισε από το εις βάρος του -19, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ξέσπασμα του Ναβάρο, με το οποίο η Μπαρσελόνα
μπήκε και πάλι σε τροχιά νίκης και τελικά πρόκρισης στο 13ο φάιναλ φορ Ευρωλίγκας της ιστορίας της. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 64-53 των «πρασίνων» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στον 5ο προημιτελικό έκαναν το 3-2 στη σειρά και στέρησαν από τον Παναθηναϊκό την πρόκρισή του στο Λονδίνο και τη διεκδίκηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου. Στα ημιτελικά του φάιναλ φορ η Μπαρσελόνα θα αντιμετωπίσει τη «συμπατριώτισσα» της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο (δέχθηκε 20 πόντους, εν αντιθέσει με τους 44 του πρώτου εικοσαλέπτου), δεν εξαργυρώθηκε λόγω της αστοχίας του, κυρίως από τα 6.75 (1/16), και της αδυναμίας του να ελέγξει τα ριμπάουντ. Για την Μπαρσελόνα λειτούργησε πάλι η άμυνα ζώνης.
Κορυφαίος των «πρασίνων», που είδαν τον Διαμαντίδη να φορτώνεται στο πρώτο δεκάλεπτο με 3 φάουλ, ο Λάσμε με 16 πόντους. Από τους νικητές ξεχώρισε και πάλι ο Ναβάρο με 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου