Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Κατασκευή αίθουσας με εθελοντισμό!



ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΕΥΧΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ
 




  Την αντιδήμαρχο πολιτισμού, αθλητισμού, εθελοντισμού, κοινωνικών δομών και υπεύθυνη των παιδικών σταθμών, Σοφία Ζουρζούρα, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία μαθητών του παιδικού σταθμού Λιτοχώρου μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σταθμού.
Σκοπός της επίσκεψης των δυο μικρών παιδιών και της προέδρου ήταν να ευχηθούν στην κ. Ζουρζούρα για τις ημέρες του Πάσχα και να της δώσουν μια λαμπάδα που κατασκεύασαν οι μικροί μαθητές.

Επιπλέον, ευχαρίστησαν την αντιδήμαρχο για την πρωτοβουλία που πήρε να μεγαλώσει μια αίθουσα του παιδικού σταθμού με αποτέλεσμα το σχολείο να μπορεί να υποδεχθεί περισσότερα παιδιά.
ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Η αντιδήμαρχος, με τη σειρά της, ευχαρίστησε τα παιδιά και την πρόεδρο του συλλόγου ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες της και στα μέλη του Δ.Σ., τους γονείς και συγγενείς, αλλά και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην κατασκευή της αίθουσας.
Πρόκειται για τους Γιώργο ΚαντζιούρηΓιάννη ΚολωνιάρηΝίκο ΚολωνιάρηΧρήστο Κουτρούλα,Γιάννη Μπουντόλα και Δημήτρη Χούτα, που εθελοντικά δούλεψαν για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες (γκρεμίστηκαν μεσοτοιχίες, έγινε σοβάτισμα, περάστηκαν πλακάκια κλπ ενώ η νέα αίθουσα ολοκληρώθηκε με βάψιμο). Στις εργασίες βοήθησαν επίσης οι υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι του δήμου.
Με τις εργασίες αυτές διπλασιάστηκε το εμβαδόν της αίθουσας και το αποτέλεσμα ήταν ένας πρώην χώρος αποθήκης να μετατραπεί σε έναν ωραίο και δημιουργικό χώρο διδασκαλίας.
Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες που έγιναν, δεν επιβάρυναν τον δήμο, διότι τα χρήματα εξασφαλίστηκαν από το bazaar που είχε διοργανώσει ο σύλλογος γονέων με την αντιδήμαρχο, οπότε στη συνέχεια αγοράστηκαν όλα τα απαραίτητα υλικά.
Η κ. Ζουρζούρα εκφράζει ευχαριστίες και στο διδακτικό προσωπικό του παιδικού σταθμού και τονίζει ότι η δουλειά που προσφέρουν είναι πολύ σημαντική για τους μαθητές αυτής της τόσο ευαίσθητης ηλικίας.
ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ: Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τέλος, προτού αναχωρήσουν από το δημαρχείο οι δυο μικροί μαθητές, η αντιδήμαρχος αφού ευχήθηκε στα παιδιά και στην πρόεδρο του συλλόγου, δήλωσε ότι «ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας». Πρόσθεσε δε ότι «μόνο αν δουλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου