Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δωρεά 11 οχημάτων από την Εθνική Τράπεζα στην ΕΛΑΣ


Πέντε αυτοκίνητα και έξι μοτοσικλέτες δώρισε η Εθνική Τράπεζα στην Ελληνική Αστυνομία. Η παράδοση των οχημάτων έγινε σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.


Στην εκδήλωση, ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον επικεφαλής ασφάλειας του Ομίλου της Εθνικής Τραπέζης Τηλέμαχο Παλαιολόγο, τον οποίο ευχαρίστησε εκ μέρους του αρχηγού και ολόκληρου του Σώματος για τη δωρεά. «Οι πρωτοβουλίες αυτές βελτιώνουν το ηθικό των αστυνομικών, ενδυναμώνουν την αίσθηση του καθήκοντος και θεμελιώνουν την πεποίθησή μας αναφορικά με τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας για το λειτούργημα που επιτελούμε», τόνισε.

Ο κ. Παλαιολόγος, από την πλευρά του, ανέφερε ότι η σχέση του Ομίλου της Εθνικής Τραπέζης με την Ελληνική Αστυνομία είναι πολυετής και σε διάφορες μορφές και επίπεδα, ενώ επισήμανε άτι θα ακολουθήσουν και άλλες ενισχύσεις και κατέληξε: «Αναγνωρίζουμε το έργο σας, ζούμε πολύ κοντά με αυτό. Σε ένα βαθμό εξαρτώμεθα, σαν χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί. Εμείς θα συνεχίσουμε τη βοήθειά μας και νομίζω ότι η εξέλιξη αυτή είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας». 

πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου