Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Βράζουν» για το Δήμο στον Αιγινιακό



 

Τα νέα του Αιγινιακού  είναι προσφορά του καταστήματος:



Ο χρηματοδότης της ομάδας της Πιερίας, Γιάννης Νιώπας, είχε τονίσει πρόσφατα ότι θα αναλάβει τα 2/3 της δαπάνης των έργων στο «Γιάννης Παραλικίδης» για τη νέα σεζόν στη Football League και περίμενε το υπόλοιπο 1/3 να καλυφθεί από τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.
Ο Δήμαρχος της περιοχής, Βαγγέλης Πολύζος, τόνισε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, λόγω οικονομικής στενότητας, απογοητεύοντας τους επιτελείς του Αιγινιακού, αλλά και τον κόσμο, που περίμενε περισσότερα από τους τοπικούς φορείς, για μια ομάδα που θα προβάλει το Αιγίνιο ανά το πανελλήνιο.

Στους κυανόλευκους κάνουν λόγο για «εχθρική» στάση, αλλά ο Νιώπας είναι αποφασισμένος να καλύψει ο ίδιος το «άνοιγμα», προκειμένου να μην… ξεσπιτωθεί σε γειτονικό γήπεδο η ομάδα και να γίνει… στολίδι το «Γ. Παραλικίδης», ακόμα και αν χρειαστεί να δαπανήσει λιγότερα χρήματα για τη μεταγραφική ενίσχυση. 

Ήδη στη φυσική έδρα των νεοφώτιστων ξεκίνησε η τοποθέτηση τάπητα (όχι με σπορά), ενώ ο υπεύθυνος επιτροπής γηπέδων της διοργανώτριας αρχής, Κώστας Γενεράλης, δίνει συνεχείς οδηγίες για την κατασκευή κερκίδας, πριν πάρει σειρά η τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού για νυχτερινά ματς.

Δοκιμάζει Σαχινίδη
Στο μεταξύ, τον 25χρονο επιθετικό, Βασίλη Σαχινίδη, με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα, Ιωνικό, Μακεδονικό, Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Τηλυκράτη Λευκάδας, δοκιμάζει ο Αιγινιακός στις τελευταίες προπονήσεις. 
Ο έμπειρος φορ άφησε καλές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ των κυανόλευκων και θεωρείται πιθανό να αποκτηθεί. Η ομάδα της Πιερίας την Τρίτη αντιμετωπίζει στην Καρίτσα την Κ20 του ΠΑΟΚ και την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι προπονήσεις για φέτος. 
Τέλος, το ΤΑΠ Αιγινιακός ευχαριστεί δημόσια τον Κώστα Παραλικίδη, που διατέλεσε πρόεδρος το 2001, για τη μεγάλη υλική και ηθική συνεισφορά στην ανάπλαση του γηπέδου, «Γιάννης Παραλικίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου