Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Θα έσπερνε το θάνατο στα κλαμπ της Αθήνας





  


   Θα πλημμύριζε τα κλαμπ και τις γειτονιές της Αθήνας με όπιο και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη - το 


  ένας νεαρός αλλοδαπός που εργάζεται ως DJ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών! 


Ομως, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ άναψε «κόκκινο» στα δύο φορτία με τα ναρκωτικά που του έστειλαν μέσα σε λίγες ημέρες οι συνεργοί του από την Τουρκία. Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ ενημερώθηκαν την περασμένη Τετάρτη από συναδέλφους τους στο τελωνείο του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» ότι είχαν εντοπίσει ένα ύποπτο δέμα που είχε φτάσει ταχυδρομικώς από την Τουρκία και αμέσως διαπίστωσαν ότι περιείχε τρία κιλά και 80 γραμμάρια όπιο, μέσα σε εννέα συσκευασίες που ήταν κρυμμένες στα ξύλινα τοιχώματα διακοσμητικών θηκών και τυλιγμένες με καρμπόν για να μην εντοπίζεται από τις ακτίνες!

Το δέμα ανέφερε το όνομα του αποστολέα από τη γειτονική χώρα και ένα άγνωστο όνομα παραλήπτη. Ετσι, οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έκαναν ελεγχόμενη μεταφορά για να εντοπίσουν τον παραλήπτη. Ανάλογα με τη διεύθυνση που αναφερόταν πάνω στο πακέτο με τα ναρκωτικά, αυτό κατέληξε σε κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή του Γαλατσίου. Εκεί όμως τα «τσακάλια» του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι είχε ήδη φτάσει και δεύτερο δέμα από την Τουρκία, πάλι με τον ίδιο αποστολέα! Οταν οι υπάλληλοι της Δίωξης άνοιξαν το δέμα, είδαν ότι περιείχε... κορνίζες με ξύλινα τοιχώματα, στο εσωτερικό των οποίων ήταν προσεκτικά κρυμμένες έντεκα συσκευασίες με ναρκωτικά! Μόλις έσπασαν τις κορνίζες, είδαν ότι επρόκειτο για μεγάλη ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ή «ICE», που το συνολικό βάρος της έφτανε τα δύο κιλά και 211 γραμμάρια! Αμέσως τα δύο δέματα τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του ταχυδρομείου, για να εντοπίσουν άμεσα οι υπάλληλοι αυτόν που θα τα αναζητούσε.

Το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. προκειμένου να παραλάβει τα δύο πακέτα ο 25χρονος DJ από τη Συρία, τον οποίο οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ αναγνώρισαν αμέσως, μια και ήταν παλιός «γνώριμος» των αρχών ασφαλείας από άλλες υποθέσεις ναρκωτικών. Μαζί του ήταν και η 22χρονη φίλη του από την Πολώνια, που κατοικεί μαζί του στον Βύρωνα. Μόλις δήλωσαν πλαστά στοιχεία με το όνομα του παραλήπτη για να πάρουν τα δέματα, οι υπάλληλοι της Δίωξης τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του αποστολέα των ναρκωτικών και να εξαρθρωθεί πλήρως το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την αποστολή δεμάτων. Για την υπόθεση θα ενημερωθούν και οι τουρκικές αρχές, ενώ οι δύο συλληφθέντες, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Αθηνών, κατηγορούνται ως μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είχε αναλάβει την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου