Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας


Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

Ακόμα και όσους τον ήξεραν μόνο από την τηλεοπτική του καριέρα ή από την περιπέτεια που είχε μετά το τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, που τελικά στάθηκε μοιραίο. 





Ο 26χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ "Βασιλιάδες, κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, o αδερφός του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.



Οι έξι εβδομάδες στην εντατική
Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τροχαίου του νεαρού ηθοποιού φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να συμπαραταθούν σε εκείνον και την οικογένειά του. Το νοσοκομείο γέμισε από αγαπημένα πρόσωπα αλλά και από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να τους δώσουν κουράγιο και που προσεύχονταν να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και να γίνει καλά.

Η κατάσταση όμως ήταν εξαιρετικά σοβαρή από την αρχή, όπως περιέγραφε στο TLIFE ο θείος του, ενώ χρειάστηκε να συμβουλευτούν και γιατρούς από το εξωτερικό. Καμία όμως θεραπεία που ακολούθησαν δεν έδειξε να είχε αποτέλεσμα. Ούτε η θετική ενέργεια που του έστελναν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι! Δες εδώ όσα λένε στο TLIFE φίλοι και συνεργάτες του.

Το χρονικό του τροχαίου

Ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό. Ένα πρωινό Κυριακής και ενώ το smart αυτοκίνητό του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Κατευθυνόταν στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής Dr Cook που ανεμενόταν να κάνει πρεμιέρα της επόμενες ημέρες... Διάβασε περισσότερα για το τροχαίο εδώ



Μία μέρα πριν το ατύχημαΜία μόλις μέρα πριν το τροχαίο ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα ήταν στον Ιππικό Όμιλο στο Τατόι όπου φωτογραφήθηκε για γνωστό κυπριακό περιοδικό. Ο συνεργάτης του περιοδικού και καλός φίλος του ηθοποιού, Γιώργος Πράσινος βρισκόταν μαζί του για την συνέντευξη που θα συνόδευε την φωτογράφιση. Διάβασε εδώ όσα είχε περιγράψει ο φίλος του.



http://www.tlife.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου