Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στην Ντόρτμουντ και επισήμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Στην Ντόρτμουντ και επισήμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Η φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ Μπορούσια Ντόρτμουντανακοίνωσε και επισήμως την Τρίτη την απόκτηση από τη Βέρντερ Βρέμης του έλληνα αμυντικού Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

«Είμαστε ευτυχείς που ο Σωκράτης αποφάσισε να έρθει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου Μίχαελ Ζορκ. Ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του έλληνα ποδοσοσφαιριστή: «Είναι ένας ευέλικτος παίκτης ικανός να παίξει σε πολλές θέσεις στην άμυνα και πιστεύουμε ότι έχει ένα απίστευτο δυναμικό να γίνει ακόμη καλύτερος» τόνισε.

Ο 25χρονος Παπασταθόπουλος είχε μεταγραφεί στη Βέρντερ από την ιταλική Τζένοα το 2011. Στο Καμπιονάτο είχε βρεθεί το καλοκαίρι του 2008, φεύγοντας από την ΑΕΚ.

Με τον Παπασταθόπουλο η Ντόρτμουντ ενισχύεται στην άμυνα, αν και τα προβλήματά της θα αρχίσουν να εντοπίζονται στην επίθεση καθώς η Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα που τη νίκησε στον τελικό του περασμένου Σαββάτου στο Γουέμπλεϊ, της έχει ήδη πάρει τον Γκέτσε και ενδιαφέρεται και για τον πολωνό στράικερ Λεβαντόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου