Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Στα.. παπούτσια του έχει γραμμένη την οικογένειά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ [εικόνες]

Στα.. παπούτσια του έχει γραμμένη την οικογένειά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ [εικόνες]
Ολη του την οικογένεια θα «φοράει» ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντέβιντ Μπέκαμ, στο παιχνίδι με το οποίο θα κλείσει την πολύχρονη και γεμάτη τίτλους, καριέρα του. Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας στα πόδια του ένα ειδικό ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των συλλεκτών, εάν ο Μπεκαμ αποφασίσει να το βγάλει κάποια στιγμή σε δημοπρασία.

Πιο συγκεκριμένα, τα παπούτσια του θα έχουν τα χρώματα της πατρίδας του (άσπρο, κόκκινο και μπλε), ενώ θα αναγράφεται η ημερομηνία που έδωσε τον τελευταίο του ποδοσφαιρικό αγώνα (18/5/2013). Επίσης θα υπάρχουν τα νούμερα 7, 23 και 32: είναι οι αριθμοί από τις φανέλες που φόρεσε στην καριέρα του.
Το πιο ενδιαφέρον, όμως είναι πως θα είναι γραμμένα τα ονόματα των τεσσάρων παιδιών του (Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ), καθώς και το αρχικό γράμμα από το όνομα της γυναίκας του (V από το Βικτώρια), σχεδιασμένο με καλλιτεχνικό τρόπο.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην διεθνής Αγγλος σταρ κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 38 ετών, έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί.
Στην καριέρα του ο «Becks» μπόρεσε να πανηγυρίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Διηπειρωτικό, έξι πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, δύο Κύπελλα Αγγλίας και τέσσερα Community Shields με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν και ένα Σούπερ Καπ με την Ρεάλ, δύο πρωταθλήματα στο MLS με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, ένα πρωτάθλημα στην Λιγκ 1 με την Παρί.
Παράλληλα, φόρεσε για 115 συμμετοχές τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, αρκετές μάλιστα ως αρχηγός των «λιονταριών», ενώ το γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στην εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 2002 ψηφίστηκε ως το καλύτερο στην Ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου