Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Καραγκούνης: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου»



Ο Γιώργος Καραγκούνης ολοκλήρωσε μία εξαιρετική χρονιά στην Φούλαμ και το τελευταίο διάστημα το θέμα είναι αν θα παραμείνει ή όχι στην αγγλική ομάδα. Άλλωστε, αν αποχωρήσει τότε ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για να τον ξαναντύσει στα «πράσινα». 

«Από τη στιγμή που έφτασα εδώ μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι έζησα ό,τι καλύτερο μπορούσα να φανταζόμουν όταν ερχόμουν εδώ. Γιατί είχα τύχη να παίξω, είχα την τύχη να μ' αγαπήσει ο κόσμος, να κάνουμε καλά παιχνίδια με την ομάδα και η σεζόν να τελειώσει έτσι όπως τελείωσε χθες με μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα και να γίνει αυτό που έγινε με τους οπαδούς. Ήταν σαν ένα παραμύθι που το έζησα ζωντανά και ήταν τέλεια, τεράστια εμπειρία. Ειδικά έτσι όπως ήταν τα δεδομένα πριν έρθω και στην ηλικία που ήρθα. Το να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σ' ένα ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Για την δήλωση του Γιολ πως ήταν ίσως το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Φούλαμ και για το μέλλον του στην αγγλική ομάδα: «Δεν το είπε έτσι ο Γιολ. Ήταν τα λόγια του μάνατζέρ μου τα οποία αναπαράχθηκαν. Είμαστε πολλοί παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για κανέναν. Έκανε αναπαραγωγή των δηλώσεων του εκπροσώπου μου. Όμως, μετά την εξασφάλιση της παραμονής μας είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και επί του παρόντος είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και το θέμα του προπονητή. Είναι πολλά πράγματα στον αέρα και αυτό επί της ουσίας έχει συμβεί μέχρι στιγμής. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου