Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Γερμανία: Πάει Μπάγερν και ο Λεβαντόφσκι



Μετά τον Μάριο Γκέτσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης αγοράζει και τον πολωνό σέντερ φορ
Γερμανία: Πάει Μπάγερν και ο Λεβαντόφσκι
Ο πολωνός σέντερ φορ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι


Ο ποδοσφαιριστής-φάντασμα κατά τη διάρκεια του τελικού για το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα χάσει τη μεταγραφή του επειδή ήταν η σκιά του εαυτού του κατά το συγκεκριμένο 90λεπτο απογοητεύοντας τους οπαδούς της Ντόρτμουντ.
Τουναντίον με την καταπληκτική σεζόν που διέγραψε, ο πολωνός επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπεισε τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου να επενδύσουν στο ταλέντο του προσθέτοντάς τον στο ρόστερ της βαυαρικής ομάδας παρά το γεγονός ότι διαθέτουν δύο σκόρερ μεγάλης κλάσης όπως ο Μάριο Μάντζουκιτςκαι ο Μάριο Γκόμεζ (ο τελευταίος γράφεται ότι θα πάρει την αντίθετη πορεία συνεχίζοντας στη Ντόρτμουντ).
Ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι κ. Τσέζαρι Κουτσάρσκι ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη συμφωνία με την Μπάγερν τονίζοντας ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βαυαρίας.
«Ναι, ο Ρόμπερτ θα παίζει στη Μπάγερν από το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει λόγος να υποκρινόμαστε ότι δεν θα πάει στην Μπάγερν. Ο Ρόμπερτ θέλει να φύγει και αυτό θα συμβεί. Είναι θέμα χρόνου. Μπορεί η υπόθεση να τελειώσει μέσα σε μια βδομάδα ή μέσα σε τρεις εβδομάδες. Περιμένουμε μια υπογραφή από το σύλλογο που τώρα ανήκει και δουλεύουμε για τη συμφωνία. Ο Ρόμπερτ χρειάζεται μια νέα πρόκληση, θέλει άλλους ανθρώπους τριγύρω του, έναν νέο προπονητή και ένα διαφορετικό και υψηλότερο κίνητρο» τόνισε ο κ. Κουτσάρσκι στο τηλεπτικό δίκτυο «TVN24».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου