Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σωτηρία Ακχισάρ, αποθέωση για τον Γκέκα



Η μικρούλα Ακχισάρ σώθηκε και ο δικός μας άνθρωπος έγινε λαϊκός ήρωας στην αφιλόξενη, υποτίθεται, Τουρκία. «Φάνης Γκέκας, οέ οέ οέ», ήταν το σύνθημα με το οποίο τον αποθέωσαν οι συμπαίκτες του.

Μέχρι και... «Χάρλεμ σέικ» του σκάρωσαν για να τον τιμήσουν. Ο Ελληνας στράικερ έμεινε άσφαιρος στο χθεσινό 2-0 επί της Ορντούσπορ, αλλά πέτυχε 12 γκολ σε 15 εμφανίσεις και έγινε περιζήτητος στην απέναντι όχθη του Αιγαίου. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι βρίσκεται προ των πυλών της Μπεσίκτας, με επταψήφιες ετήσιες αποδοχές.
ΒΕΛΓΙΟ: Ο Αργεντινός Λούκας Ροντρίγο Μπίλια πέτυχε το γκολ του τίτλου και η... μπίλια κάθισε στην Αντερλεχτ, η οποία κατέκτησε το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στο Βέλγιο. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ προηγήθηκε στο 56' με τον Γενς Νάσενς, ισοφαρίστηκε αμέσως, και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την τρικλοποδιά όταν η αποβολή του Κουγιατέ της έδωσε αριθμητικό αβαντάζ (80'). Θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Ρωσία ανέκτησε τα σκήπτρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από άγονη επταετία, στην Ουκρανία έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από 21 χρόνια η Ντιναμό Κιέβου, ενώ στη Βουλγαρία πάει για τίτλο η Λέφσκι Σόφιας. Το ντέρμπι του Βελιγραδίου, Παρτίζαν-Ερ. Αστέρας, αμαυρώθηκε από επεισόδια και 104 συλλήψεις.
ΚΥΠΡΟΣ: Το πειστικό 3-1 επί της ΑΕΚ σφράγισε το ευρωπαϊκό διαβατήριο της Ομόνοιας, η οποία θα παίξει στα προκριματικά του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ. Χθες αποχαιρέτησε την Α' κατηγορία ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ενώ η Νέα Σαλαμίνα θα παίξει μπαράζ την Πέμπτη με την Αναγέννηση Δερύνειας για μια θέση στους μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου