Αντίο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα είπε ο David Beckham.  Ο 38χρονος άσος ανακοίνωσε, μετά το τέλος της προπόνησης που έκανε με την Παρί Σεν Ζερμέν, ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο! Πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο για τη Victoria και τα τέσσερα τους παιδιά.
«Είμαι ευγνώμων στην Παρί Σεν Ζερμέν που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω, αλλά αισθάνομαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσω την καριέρα μου, να σταματήσω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο», ανακοίνωσε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Εάν κάποιος μου είχε πει σε νεαρή ηλικία ότι θα είχα παίξει και θα είχα κερδίσει τόσο τρόπαια με την Μάντσεστερ Γουναϊτεντ, ότι θα υπήρξα περήφανος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας με την οποία θα είχα περισσότερες από 100 συμμετοχές και ότι θα συμμετείχα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, θα έλεγα ότι είναι κάτι φανταστικό».
Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε σε διάφορα διαφημιστικά σποτ αφού θεωρείται ένας από τους εμπορικότερους ποδοσφαιριστές σε όλο τον πλανήτη. Και δεν μας χαλάει καθόλου…