Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΚΑΒΑΛΑ.Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε




Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Νέας Περάμου του δήμου Παγγαίου Καβάλας, από τη δολοφονία μιας 34χρονης γυναίκας, καθηγήτριας στα ΤΕΙ Καβάλας, από τον42χρονο σύζυγό της και την αυτοκτονία του ιδίου, αμέσως μετά, μπροστά στα μάτια του ενός εκ των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος εισέβαλε με καραμπίνα στο σπίτι της πεθεράς του, όπου έμεναν προσωρινά η 34χρονη σύζυγός του και οι δύο κόρες τους, καθώς το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση.

Ο 42χρονος κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα, αρχικά πυροβόλησε στο ταβάνι και αμέσως μετά πυροβόλησε στο στήθος τη σύζυγό του. Στη συνέχεια γύρισε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε.

Παρόντες στο τραγικό συμβάν ήταν ο 15χρονος γιος τού ζευγαριού και η μητέρα της άτυχης γυναίκας η οποία έπαθε σοκ βλέποντας τον γαμπρό της να πυροβολεί την κόρη της, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η 13χρονη κόρη του ζευγαριού.

Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο πατέρας τής 34χρονης επιστρέφοντας από το χωράφι, έπαθεανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου