Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Χωρίς Κοντρέρας και Φετφατζίδη στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές να εμφανίζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο να φτάσουν στη νίκη.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, το Σάββατο (13/4) προέκυψε πρόβλημα με τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (λόγω κόπωσης) και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να προφυλάξει τον Χιλιανό αμυντικό, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Μανωλάς, Παπαδόπουλος, ενώ στα υπόψη είναι και ο Σιόβας.
Εκτός 18άδας, όμως, έμεινε και ο Φετφατζίδης, που είχε καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια τα τελευταίο διάστημα, όπως και οι Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Πίνο, Γιαννιώτης, αλλά και ο Λυκογιάννης που είναι με την ομάδα Κ20.
Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κάρολ, Μέγερι, Αμπντούν, Παπαδόπουλο, Τζεμπούρ, Φέισα, Μανιάτη, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβα, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβα και Βλαχοδήμο.
Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν έμφαση για ακόμα μια φορά στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου