Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δυο πόντους μακριά από το στόχο ο Αιγινιακός


Δυο πόντους μακριά από το στόχο ο Αιγινιακός


Έτοιμη να γράψει ιστορία με… χρυσά γράμματα είναι η ομάδα της Πιερίας, που σε μια διετία έκανε τεράστια βήματα προόδου και ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στη Football League. Η ισοπαλία στην Καλαμαριά με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα είχε άρωμα νίκης, δεδομένων των δυσκολιών, ενώ συνεχίστηκε η ανοδική πορεία (τέσσερα σερί τρίποντα). Η ομάδα του Γιάννη Βλάχου είναι στο συν εφτά από τον έκτο Εθνικό Σιδηροκάστρου και συνεπώς μάξιμουμ δυο πόντοι, στα τρία τελευταία παιχνίδια (με Κασσιόπη εντός, Τύρναβο εκτός, Οδυσσέα Κορδελιού εκτός), αρκούν για τη μαθηματική εξασφάλιση του μεγάλου στόχου.
 Βεβαίως, και αυτοί οι δυο βαθμοί ενδέχεται να μην χρειαστούν στον Αιγινιακό, που σε κάθε περίπτωση θα στοχεύσει σε περισσότερους, για να μη χαλάσει την καλή εικόνα του. Ήδη στους κυανόλευκους θα πρέπει να αρχίσουν να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την πρόκληση της παρουσίας στη μεγαλύτερη κατηγορία.

 Δέλεαρ το αήττητο εκτός
Εξάλλου, στο Αιγίνιο στρέφονται στον αγώνα της άλλης Κυριακής, με την Κασσιόπη εντός έδρας, στον οποίο θα επιστρέψει από τιμωρία ο Ενέα Γκατζολάρι. Εφτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, που θα εκτίσει την ποινή του στα δυο τελευταία ματς, με Τύρναβο και Κορδελιό (με τον Οδυσσέα θα λείψει και ο Γιαντσέλης).

Το τεράστιο κίνητρο για τον Αιγινιακό στις δυο τελευταίες εξόδους του είναι να διατηρήσει το αήττητο σερί μακριά από την έδρα του, που «τρέχει» από την αρχή του πρωταθλήματος. Αν τα καταφέρει, θα είναι φυσικά η μοναδική ομάδα στους δυο ομίλους φέτος, που θα το έχει πετύχει.

Τέλος, το ΤΑΠ Αιγινιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον Πέτρο Θεοδωρίδη: «Το ΤΑΠ Αιγινιακός, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του προέδρου του Πανσερραϊκού, Πέτρου Θεοδωρίδη και εύχεται κουράγιο και δύναμη στους οικείους του και την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου