Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Β΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: H 27η αγωνιστική του περασμένου Σαββάτου


Με τον αέρα του πρωταθλητή
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 2-1Πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς η Ελπίδα Ανδρομάχης επί της Αναγέννησης Κολινδρού με 2-1 κάνοντας την ανατροπή αφού τα τσακάλια προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη γνώρισαν την ήττα. 
Η Ελπίδα Ανδρομάχης είχε πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στα δύο ημίχρονα, όμως η Αναγέννηση Κολινδρού ήταν αυτή που προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο. 
Στο 8΄ ο Γκουδάρας Κ., σε αδράνεια της άμυνας με σουτ πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 75΄ ο Νταντάμης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 80΄ ο Πουτσίκης με κοντινό σουτ πλασέ πέτυχε το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πολυχρόνης με βοηθούς τους κ.κ. Θεοδώρου – Κουτσουρά
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ Ευαγγελόπουλος, Σινάνι, Πουτσίκης, Σαραμάντης, Μπαλάρης, Θεοδωράκης, Τσιντώτας, Πιπίλης (89΄ Πόδας), Νταντάμης (86΄Θωμόπουλος), Σταγκίδης (70΄ Τσιρόγλου), Μπαπατζιάννης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Τσαγκαράκης, Κοιλόπουλος, Πατηνέας, Σιούδας, Κουδάρας Κ., Χρυσάφης, Μπαδές, Θεοχαρόπουλος,Γιαουτζίδης, Χολέβας (72΄ Γκουδάρας Ε.), Πελάγος (83΄Μπουρανής).


Δύσκολη νίκη 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 1-0Στο γήπεδο του Σβορώνου η τοπική Αναγέννηση νίκησε με 1-0 τον Πιερικό Ρυακίων με τους παίκτες της Αναγέννησης να είναι καλύτεροι και να αξίζουν την κατάκτηση της νίκης. 
Η Αναγέννηση πίεσε για το γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 38΄ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφύλλου επικράτησε σύγχυση στην περιοχή και ο Καρατζάς έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στη συνέχεια και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μηνούδης με βοηθούς τον κ. Ντασιόπουλο και την κ. Τσικλιτάρη Δ. 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ Μυρωτής, Ρίσσου, Γκούμας, Παπζήσης (51΄Ντασιόπουλος), Τσιουπλής, Μπιστάνης, Γελαδάρης (80΄Πατσιοδήμος), Αλεξίου, Τριανταφύλλου Γ., Κυβελίδης, Καρατζάς (75΄Αμοιρίδης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ Μπούτας, Γκουτζιλίκας, Κωνσταντίνωφ, Μαυρίδης, Μπλιώνας, Λιόλιος, Μπουκλής, Καραγκούνης, Συρόπουλος Απ., Συρόπουλος Α., Τόσκας (75΄Σκομπόπουλος).


Τόπο στα νιάτα 
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ 4-3Το πιο συναρπαστικό και χορταστικό σε γκολ παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου όπου η τοπική νεανική ομάδα του Εθνικού, επικράτησε με 4-3 τέρματα επί του Ερμή Εξοχής, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. 
Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς ο Εθνικός, όταν στο 2΄ ο Τσιαουσίδης Σ.Τ. με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το 1-0.
Στο 7΄ ο Χατζαρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 13΄ ο Χατζαρίδης πετάχτηκε σε στιγμή αδράνειας των αμυντικών και πέτυχε το 1-2 για την Εξοχή. 
Στο 17΄ο Τσιαουσίδης Στ. ήλθε από πίσω και στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τη μπάλα με το στήθος για να ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 31΄ ο 14χρονος Μιχαηλίδης με σουτ διαγώνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 3-2.
Στο 69΄ από απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Χατζηκωνσταντίνου με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Αμβροσιάδη, κάνοντας το 4-2.
Στο 81΄ ο Κατράτζης με σουτ, μείωσε σε 4-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νίκολιτς με βοηθούς τον κ. Δημητριάδη και την κα Αμπατζίδου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ Τσαουσίδης, Μυστακίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Τάκος, Κάκαλος, Σκούρτι, Τσιαουσίδης Σ. (85΄Τσιαουσίδης Σαβ.), Γκανάβας (22΄λ.τ. Ξάφης), Μιχαηλίδης (88΄Ζέρβας), Τσοπολίδης.
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ Δεληγιαννίδης Χ.( 46΄Αμβροσιάδης), Σαρηγιαννίδης Κ., Κρεμέτης, Μιχαηλίδης Χ.(65΄Κατράτζης), Στεφανίδης, Παπαδόπουλος, Χαντζαρίδης Τόμα, Σαρηγιαννίδης Σ., Τσαπράνης, Δεληγιαννίδης Κ.


Νευρικό ντέρμπι 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ – ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ 1-0Υστερα από ένα δυνατό, νευρικό και αμφίρροπο παιχνίδι, η Αναγέννηση Σφενδάμης επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, επί της Πίνδου Αν. Αγιάννη και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα κλειδώνοντας το πλειονέκτημα έδρας.
 Στο παιχνίδι όποια ομάδα θα πετύχαινε και το γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη , με τους παίκτες να μην δίνουν καλό θέαμα, αλλά να δίνουν βαρύτητα στην ουσία και στη βαθμοθυρία. 
Το πρωτάθλημα μπήκε πλέον στην τελική ευθεία και η Αναγέννηση Σφενδάμης με τους 51 βαθμούς που έπιασε ελπίζει ακόμη και στην απευθείας υπέρβαση.
Το πολύτιμο γκολ της νίκης πέτυχε στο 28΄ με μακρινό σουτ ο Σιδηρόπουλος Π. που νίκησε τον Παρασίδη και έκανε το 1-0.
Στο 90΄  ο Κεσίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαραγκάνης με βοηθούς τους κ.κ. Φωτιάδη, Πέτρου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣΚητίδης,Μιχαηλίδης, Μαυρόπουλος, Βλάχος (89΄ Τσαμασιώτης), Κοπτερίδης, Ταχματζίδης, Στεφανίδης, Σιδηρόπουλος Ι., Παππάς, Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Κ..
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗΠαρασίδης ( 45+2 Μελετλίδης), Μιχαηλίδης, Κεραλίδης, Γρηγοριάδης, Τσιβαλίδης, Χατζής, Παπαζιός, Γιαννής, Μαντζώλης, Τσοκάνης, Κομορτζής.


Βλέπει 4άδα ο Δίας 
ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.Α ΓΙΑΝΝΗ 2-0Από πολύ νωρίς πήρε τη νίκη, ο Δίας Αγίου Δημητρίου  επικρατώντας με 2-0, επί του Πιερικού Αστέρα Κ. Αγιάννη. 
Το παιχνίδι το ήθελαν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους με τον τοπικό Δία να πλασάρετε στην προνομιούχο 4αδα των πλει οφ, ενώ ο Πιερικός θέλει να πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία.
Τα γκολ ήλθαν πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2΄ ο Τριανραφύλλου με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0.
Στο 6΄ο έμπειρος Μανίκας Αθ. εκτελεί φάουλ, η μπάλα κτυπά στο  οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κατσιγιάννης την έστειλε στα δίκτυα του Παπαγεωργίου γράφοντας το 2-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντουράκογλου με βοηθούς, τον κ. Κατανά και την κα Τσικλιτάρη Β.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κυπαρίσσης, Μπουρονίκος Λ, Μανίκας Ν, Ζέρβας Δ., Τσαλός (75΄Μπουρονίνος Θ.), Μπουρονίκος Β. (55΄Τσαούσης), Σκαμπαραδώνης, Τριανταφύλλου, Μανίκας Αθ., Κατσιγιάννης, Τσιρίμπασης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗΠαπαγεωργίου, Αλεμπούμπας (35 λ.τ Ζαμαντζάς), Κόλτσης (60΄Ταραράς), Χειμώνας, Λαζίδης Απ., Σκιόπου, Τάκος, Χαριεσβίλι, Τασιόπουλος, Γουργιώτης, Εφραιμίδης.


Ζωντάνεψε  ο Διγενής
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ 2-1Μπήκε γερά στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία ο Διγενής Αλωνίων που κάνοντας την ολική ανατροπή, πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Μακεδονικού Ν. Εφέσου. 
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν στο σκορ και έχασαν κλασικές ευκαιρίες να φύγουν με το τρίποντο από τα Αλώνια.
Η μπάλα τους τιμώρησε στην επανάληψη και ο Διγενής βρέθηκε στους 29 βαθμούς, ελπίζοντας πλέον στη σωτηρία του.
Το σκορ άνοιξε στο 18΄ο Ζιούρκας με κεφαλιά κάνονταςτο 0-1 για την Εφεσο.
Στο 55΄ο Ναβροζίδης Γ. με σουτ πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 77΄ ο Ναβροζίδης Γ. μίλησε και πάλι για λογαριασμό του Διγενή κάνοντας το 2-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης, με βοηθούς τον κ. Λαφατζή, Νταμπώση Ι.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ Θεοδωρίδης Ι., Προβατίδης (65΄Ιωαννίδης), Ουσταμπασίδης, Φωτιάδης, Ναβροζίδης Γ., Αλεξιάδης Φ.( 53΄Θεοδωρίδης), Μαυρίδης, Ναβροζίδης Β., Τσολακίδης,  Αλεξιάδης Σ., Τοπαλίδης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ Μανουτσόπουλος, Κυριακίδης (73΄Παπαθεοχάρης), Δεμηρτζόγλου Α., Κάτσι, Ακρίβος, Παυλίδης, Δεμηρτζόγλου Δ., Δημηνάς (57΄Μία), Ζιώρκας, Βελώνης, Κιόρι.


Λευκή ισοπαλία 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ –ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 0-0Αν και ήταν καλύτερος ο Ολυμπος Βροντούς δεν μπόρεσε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση, της Ακαδημίας Κατερίνης 2006 και έμεινε στο 0-0.
 Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, όταν στο 70΄ ο Σπανός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ασαρίδη για να χαθεί έτσι η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα και παράλληλα το τρίποντο για τον Ολυμπο. 
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τους κ.κ Γιαμούζη, Ατματζίδη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ Καλαϊτζής, Περδίκης Κ., Περηφανόπουλος, Τσιανάκας (73΄ Βελώνης), Παπαγιαννόπουλος, Δημόπουλος, Νίκου ( 46΄Τσιάφας), Πούλιος (87΄ Πανωλής), Τσιμήτρης, Σπανός, Γεωργουλής.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΑσαρίδης, Παπαδόπουλος, Τοπαλίδης, Κατσάρας, Παρασίδης (86΄Φωτιάδης Χ.), Παπαδόπουλος Α., Κυραλίδης (75΄ Λυκίδης), Γιαννιός, Κατσαβάκης, Φωτιάδης Ε., Μπατζώνης.

Νίκη χωρίς ιδρώτα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ 3-0 α.α. Πήρε στα χαρτιά το τρίποντο ο Ατρόμητος Κατερίνης, αφού ο ΠΑΟ Κ. Μηλιάς αποχώρησε από το πρωτάθλημα. 
Η ομάδα του Ατρομήτου έπιασε τους 46΄ βαθμούς και έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στη μάχη της οριστικής κατάταξης στην προνομιούχο 4άδα των πλεί οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου